Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Προσβλέπουν στις εξαγωγές προς τις ΗΠΑ
Το επιμελητήριο των γερμανικών εξαγωγικών επιχειρήσεων BGA εκτιμά πως η ανάκαμψη της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών θα αντισταθμίσει και με το παραπάνω την συγκριτική εξασθένιση της ζήτησης για τα γερμανικά προϊόντα στην Κίνα, όπως δήλωσε ο πρόεδρός του Άντονι Μπέρνερ στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.Ο πρόεδρος του BGA ανέφερε πως αναμένει η ζήτηση από τις ΗΠΑ να συμβάλει να εκπληρωθεί ο στόχος οι εξαγωγές της Γερμανίας να αυξηθούν κατά 3% φέτος, παρά το γεγονός ότι το πρώτο φετινό εξάμηνο η πορεία της δεν ήταν καλή. Οι εξαγωγές συρρικνώθηκαν 0,3% το διάστημα από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της Γερμανίας."Οι γερμανικές εξαγωγικές εταιρείες είναι παρούσες σε όλους τους τομείς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Προσβλέπουν στις εξαγωγές προς τις ΗΠΑ

Το επιμελητήριο των γερμανικών εξαγωγικών επιχειρήσεων BGA εκτιμά πως η ανάκαμψη της οικονομίας των Ηνωμένων Πολιτειών θα αντισταθμίσει και με το παραπάνω την συγκριτική εξασθένιση της ζήτησης για τα γερμανικά προϊόντα στην Κίνα, όπως δήλωσε ο πρόεδρός του Άντονι Μπέρνερ στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο πρόεδρος του BGA ανέφερε πως αναμένει η ζήτηση από τις ΗΠΑ να συμβάλει να εκπληρωθεί ο στόχος οι εξαγωγές της Γερμανίας να αυξηθούν κατά 3% φέτος, παρά το γεγονός ότι το πρώτο φετινό εξάμηνο η πορεία της δεν ήταν καλή. Οι εξαγωγές συρρικνώθηκαν 0,3% το διάστημα από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία της Γερμανίας.

"Οι γερμανικές εξαγωγικές εταιρείες είναι παρούσες σε όλους τους τομείς στις Ηνωμένες Πολιτείες

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X