Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Λάζος»: Παίζει δωρεάν στον ΠΑΟΚ, εφόσον…
Λευκή επιταγή...; Κι όμως... Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι διατεθειμένος να παίξει χωρίς αμοιβή φέτος στον ΠΑΟΚ. Θέλει να παίξει, δεν θέλει να φύγει. Μόνο που για να γίνει αυτό θέτει μια προϋπόθεση. Να τακτοποιηθούν τώρα οι παίκτες του περσινού ρόστερ και παράλληλα να εξασφαλιστεί ότι αν γίνουν κινήσεις ενίσχυσης, θα υπάρχει συνέπεια και την επόμενη σεζόν. "Ας έχει και η ομάδα 10 ξένους..." έλεγε στο περιβάλλον του ο 33χρονος σέντερ. Προφανώς και δεν ασχολείται με τα ονόματα και τις εθνικότητες αλλά με την συνέπεια απέναντι σε όσους πάλεψαν πέρσι. Και εφόσον αυτό διασφαλιστεί ο ίδιος προσφέρει λευκό συμβόλαιο. Με αυτό φαίνεται ότι δεν επεμβαίνει στην στρατηγική σχεδιασμού. Βέβαια και τα περί συνέπειας είναι ένα θέμα, ειδικά από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ και οι άλλες ομάδες της Α1 δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα από τις τελευταίες δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου της περιόδου 2012-2013. Η ΤΑΥ προβάλλει ως δικαιολογία την αδυναμία πληρωμών από ΕΡΤ και ο ΕΣΑΚΕ αρχίζει δικαστικό αγώνα, στέλοντας ήδη τα σχετικά εξώδικα. Τι κάνει τώρα η ομάδα; Ο Μαρκόπουλος θέλει διακαώς τον Παπαδόπουλο, ακόμα και αν μπορέσει να παίξει από το Νοέμβριο και μετά, το λευκό συμβόλαιο είναι ένα δέλεαρ που προκαλεί δίλλημα, από την άλλη αρκετοί στην ομάδα θεωρούν όλα τελείωσαν και ο Λάζος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και το σίριαλ θα συνεχιστεί. Άλλωστε ο Μαρκόπουλος δεν τρελλαίνεται με τον Ομπράιεν και δεν είναι διατεθειμένος να αποφασίσει για σέντερ μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, εκτός βέβαια και αν μέχρι τότε βρεθεί λαβράκι που η ομάδα δεν μπορεί να αγνοήσει. Πάντως ο Παπαδόπουλος έχει διαμηνύσει ότι δεν θέλει να παίξει σε μια ομάδα που χρωστά τα περσινά και προχωρά σε προσθήκες, από την στιγμή που κυρίαρχο θέμα είναι η εξυγίανση. Από την άλλη στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη αποκτήσει τον Τσόχλα και έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε δύο Αμερικανούς, οπότε... λογικά το βασικό πεντάρι του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν δεν θα είναι ο Παπαδόπουλος. Τέλος η απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου και η αντίστοιχη του Γιούροκαπ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στέλνει τον ΠΑΟΚ να αρχίσει προετοιμασία στις 19 Αυγούστου και να τρέξει το θέμα του τόπου όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο. Ίσως σε άλλο ξενοδοχείο στο Λιτόχωρο, αν στο Δίον δεν υπάρξει η δυνατότητα λόγω εποχής... ΠΗΓΗ paokplanet.gr

«Λάζος»: Παίζει δωρεάν στον ΠΑΟΚ, εφόσον…

Λευκή επιταγή…; Κι όμως… Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι διατεθειμένος να παίξει χωρίς αμοιβή φέτος στον ΠΑΟΚ. Θέλει να παίξει, δεν θέλει να φύγει. Μόνο που για να γίνει αυτό θέτει μια προϋπόθεση. Να τακτοποιηθούν τώρα οι παίκτες του περσινού ρόστερ και παράλληλα να εξασφαλιστεί ότι αν γίνουν κινήσεις ενίσχυσης, θα υπάρχει συνέπεια και την επόμενη σεζόν.

«Ας έχει και η ομάδα 10 ξένους…» έλεγε στο περιβάλλον του ο 33χρονος σέντερ. Προφανώς και δεν ασχολείται με τα ονόματα και τις εθνικότητες αλλά με την συνέπεια απέναντι σε όσους πάλεψαν πέρσι. Και εφόσον αυτό διασφαλιστεί ο ίδιος προσφέρει λευκό συμβόλαιο. Με αυτό φαίνεται ότι δεν επεμβαίνει στην στρατηγική σχεδιασμού.

Βέβαια και τα περί συνέπειας είναι ένα θέμα, ειδικά από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ και οι άλλες ομάδες της Α1 δεν μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα από τις τελευταίες δόσεις του τηλεοπτικού συμβολαίου της περιόδου 2012-2013. Η ΤΑΥ προβάλλει ως δικαιολογία την αδυναμία πληρωμών από ΕΡΤ και ο ΕΣΑΚΕ αρχίζει δικαστικό αγώνα, στέλοντας ήδη τα σχετικά εξώδικα.

Τι κάνει τώρα η ομάδα; Ο Μαρκόπουλος θέλει διακαώς τον Παπαδόπουλο, ακόμα και αν μπορέσει να παίξει από το Νοέμβριο και μετά, το λευκό συμβόλαιο είναι ένα δέλεαρ που προκαλεί δίλλημα, από την άλλη αρκετοί στην ομάδα θεωρούν όλα τελείωσαν και ο Λάζος δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και το σίριαλ θα συνεχιστεί. Άλλωστε ο Μαρκόπουλος δεν τρελλαίνεται με τον Ομπράιεν και δεν είναι διατεθειμένος να αποφασίσει για σέντερ μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, εκτός βέβαια και αν μέχρι τότε βρεθεί λαβράκι που η ομάδα δεν μπορεί να αγνοήσει.

Πάντως ο Παπαδόπουλος έχει διαμηνύσει ότι δεν θέλει να παίξει σε μια ομάδα που χρωστά τα περσινά και προχωρά σε προσθήκες, από την στιγμή που κυρίαρχο θέμα είναι η εξυγίανση. Από την άλλη στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη αποκτήσει τον Τσόχλα και έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε δύο Αμερικανούς, οπότε… λογικά το βασικό πεντάρι του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν δεν θα είναι ο Παπαδόπουλος.

Τέλος η απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου και η αντίστοιχη του Γιούροκαπ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στέλνει τον ΠΑΟΚ να αρχίσει προετοιμασία στις 19 Αυγούστου και να τρέξει το θέμα του τόπου όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο. Ίσως σε άλλο ξενοδοχείο στο Λιτόχωρο, αν στο Δίον δεν υπάρξει η δυνατότητα λόγω εποχής…

 

ΠΗΓΗ paokplanet.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X