Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Θέλω να κάνω οικογένεια με τον Γιώργο»
Την επιθυμία της να κάνει οικογένεια με το σύντροφό της, Γιώργο Γιγουρτάκη, εξέφρασε σε συνέντευξή της η Όλγα Φαρμάκη."Σκέφτομαι πιο σοβαρά για τη ζωή μου και θεωρών, αν μη τα άλλο, πως η φυσική εξέλιξη κάθε γυναίκας είναι να κάνει οικογένεια. Για αυτό το λόγο εγώ και ο σύντροφός μου βλέπουμε πιο ώριμα τη σχέση μας", δηλώνει στα Παραπολιτικά το μοντέλο.Η ίδια πάντως, σημειώνει, πως "δε σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν βιαστικά. Θεωρώ ότι μία σχέση πρέπει να περνάει όλα τα στάδια και να εξελίσσεται φυσιολογικά βήμα-βήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ μένουμε συχνά μαζί, ο καθένας έχει το σπίτι του.

«Θέλω να κάνω οικογένεια με τον Γιώργο»

Την επιθυμία της να κάνει οικογένεια με το σύντροφό της, Γιώργο Γιγουρτάκη, εξέφρασε σε συνέντευξή της η Όλγα Φαρμάκη.

«Σκέφτομαι πιο σοβαρά για τη ζωή μου και θεωρών, αν μη τα άλλο, πως η φυσική εξέλιξη κάθε γυναίκας είναι να κάνει οικογένεια. Για αυτό το λόγο εγώ και ο σύντροφός μου βλέπουμε πιο ώριμα τη σχέση μας», δηλώνει στα Παραπολιτικά το μοντέλο.

Η ίδια πάντως, σημειώνει, πως «δε σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν βιαστικά. Θεωρώ ότι μία σχέση πρέπει να περνάει όλα τα στάδια και να εξελίσσεται φυσιολογικά βήμα-βήμα. Αυτός είναι και ο λόγος που, ενώ μένουμε συχνά μαζί, ο καθένας έχει το σπίτι του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X