Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων η στρατιωτική πτέρυγα της Χεζμπολάχ
Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν σήμερα να εντάξουν το στρατιωτικό βραχίονα της οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που καταρτίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.Η κίνηση αυτή συνιστά μια σημαντική μεταβολή της πολιτικής της ΕΕ που οφείλεται από τις έντονες ανησυχίες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για την δράση που αποδίδεται στη Χεζμπολάχ σε ευρωπαϊκό έδαφος. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, Φρανς Τίμερμαν.Η κίνηση θα περιορίσει την "δυνατότητα δράσης

Στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων η στρατιωτική πτέρυγα της Χεζμπολάχ

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ συμφώνησαν σήμερα να εντάξουν το στρατιωτικό βραχίονα της οργάνωσης Χεζμπολάχ του Λιβάνου στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων που καταρτίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κίνηση αυτή συνιστά μια σημαντική μεταβολή της πολιτικής της ΕΕ που οφείλεται από τις έντονες ανησυχίες των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για την δράση που αποδίδεται στη Χεζμπολάχ σε ευρωπαϊκό έδαφος. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, Φρανς Τίμερμαν.

Η κίνηση θα περιορίσει την "δυνατότητα δράσης

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X