Αρχική / Υγεία / Πώς να εξαφανίσετε το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά;
Πώς να εξαφανίσετε το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά; thumbnail

Πώς να εξαφανίσετε το λίπος που συσσωρεύεται στην κοιλιά;

Αναγνώστης μας ρωτά : Είμαι άντρας, 26 χρόνων, έχω ύψος 1.77 και ζυγίζω γύρω στα 67 κιλά. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να φτάσω τα 70 κιλά. Συνήθως κυμαίνομαι στα 64 με 67 κιλά. Παράλληλα έχω κοιλιά, την οποία είχα ανέκαθεν. Έχω την αίσθηση πλέον πως οτιδήποτε παίρνω σε θερμίδες πηγαίνει στην κοιλιά παρά στο υπόλοιπο σώμα. Το θέμα είναι ότι θέλω να αυξήσω τα κιλά μου και παράλληλα να χάσω την κοιλιά. Κάθε απόγευμα πηγαίνω στο γυμναστήριο κάνω κάποιες ασκήσεις cardio και έπειτα ασκήσεις κοιλιακών. Τι με συμβουλεύετε;


 Απευθύναμε το ερώτημά σας στον Ομοιοπαθητικό γιατρό, Παναγιώτη Τριανταφύλλου


Στην περίπτωση αυτή ένας ορμονολογικός έλεγχος δείχνει την ύπαρξη ή όχι κάποιου προβλήματος. Εφόσον όμως όλα είναι καλά, δεν μπορείτε να αυξήσετε το βάρος τρώγοντας και έτσι συσσωρεύεται το  λίπος γύρω από την κοιλιά. Προφανώς βρίσκεστε στο σωστό βάρος και δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αυξήσετε. Υπάρχουν ειδικές ασκήσεις  για την αύξηση της μυϊκής μάζας και σε συνδυασμό με μια διατροφή πλούσια σε πρωτεϊνες (εφόσον δεν υπάρχει κάποιο ορμονικό πρόβλημα) θα μπορέσετε να περιορίσετε το συσσωρευμένο λίπος γύρω από την κοιλιά. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X