Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι αγάπες της Μαρίας Κορινθίου
Είναι γνωστή η λατρεία που έχει η Μαρία Κορινθίου για τα αδέσποτα. Είναι μια από τις πολλές επώνυμες κυρίες που έχει αναπτύξει μεγάλη φιλοζωική δράση παρά το έντονο και κουραστικό επαγγελματικό της πρόγραμμα.Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός έκανε μια τρυφερή φωτογράφηση για λογαριασμό γνωστού περιοδικού για κατοικίδια και ανέβασε κάποιες από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις φωτογραφίες η Μαρία Κορινθίου έχει δύο υπέροχους συνοδούς ένα εντυπωσιακό boxer και γλυκύτατο Yorkshire.

Οι αγάπες της Μαρίας Κορινθίου

Είναι γνωστή η λατρεία που έχει η Μαρία Κορινθίου για τα αδέσποτα. Είναι μια από τις πολλές επώνυμες κυρίες που έχει αναπτύξει μεγάλη φιλοζωική δράση παρά το έντονο και κουραστικό επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός έκανε μια τρυφερή φωτογράφηση για λογαριασμό γνωστού περιοδικού για κατοικίδια και ανέβασε κάποιες από τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στις φωτογραφίες η Μαρία Κορινθίου έχει δύο υπέροχους συνοδούς ένα εντυπωσιακό boxer και γλυκύτατο Yorkshire.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X