Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Νέα εξέλιξη για το σκάνδαλο στο Βατικανό
Το Βατικανό πάγωσε τους λογαριασμούς που ανήκουν σε ανώτερο κληρικό, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για μια υπόθεση που σχετίζεται με μια απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ η έρευνα αυτή ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.Ο επικεφαλής του δικαστικού σώματος της πόλης-κράτους διέταξε να παγώσουν κατά την διάρκεια της έρευνας ο λογαριασμός του ανώτερου κληρικού Νούντσιο Σκαράνο, που κατηγορείται ότι ενέχεται σε συνωμοσία με στόχο την λαθραία μεταφορά 20 εκατ. ευρώ στην Ιταλία από την Ελβετία για λογαριασμό πλουσίων φίλων του."Οι έρευνες ενδέχεται να επεκταθούν και σε άλλα πρόσωπα

Νέα εξέλιξη για το σκάνδαλο στο Βατικανό

Το Βατικανό πάγωσε τους λογαριασμούς που ανήκουν σε ανώτερο κληρικό, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας για μια υπόθεση που σχετίζεται με μια απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ η έρευνα αυτή ενδέχεται να επεκταθεί και σε άλλα πρόσωπα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο επικεφαλής του δικαστικού σώματος της πόλης-κράτους διέταξε να παγώσουν κατά την διάρκεια της έρευνας ο λογαριασμός του ανώτερου κληρικού Νούντσιο Σκαράνο, που κατηγορείται ότι ενέχεται σε συνωμοσία με στόχο την λαθραία μεταφορά 20 εκατ. ευρώ στην Ιταλία από την Ελβετία για λογαριασμό πλουσίων φίλων του.

«Οι έρευνες ενδέχεται να επεκταθούν και σε άλλα πρόσωπα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X