Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / O Kώστας Λεφάκης μας εξηγεί τη σημαίνει η σημερινή νέα σελήνη
O Kώστας Λεφάκης μας εξηγεί τη σημαίνει η σημερινή νέα σελήνη thumbnail

O Kώστας Λεφάκης μας εξηγεί τη σημαίνει η σημερινή νέα σελήνη

Πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και συμμετέχουν ο Δίας και ο Κρόνος με όψη εξαγώνου, ο Πλούτωνας με όψη τριγώνου και η Αφροδίτη με όψη μικρής δυσαρμονικής επίδρασης.


Αφορά το σταυρό των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).


Η επίδραση της είναι έντονη αλλά βοηθά την ανασυγκρότηση δυνάμεων, σκέψεων, και διαχειριστικών δραστηριοτήτων. Δίνεται η αίσθηση ότι οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε μια μεταβατική κατάσταση ενώ δεν θα λείψουν οι αιφνιδιασμοί.


Αισθητή είναι η δυσαρμονία Δία – Ουρανού και άλλο τόσο η αρμονία Κρόνου – Πλούτωνα. Σε συνδυασμό με το φαινόμενο της νέας σελήνης, η καθημερινότητα θα είναι σύνθετη και σε γενικές γραμμές ρευστή. Είναι σημαντικό να μην σημειωθούν τώρα λανθασμένες ή παραπλανητικές ενέργειες.


Γενικότερα το διάστημα προβλέπεται επεισοδιακό για επαγγελματικές διευθετήσεις και κουραστικό και μετακινήσεις όπως και αρκετά δύσκολο για σοβαρές συζητήσεις. Θα υπάρξουν προβλήματα και αλλαγές σε θέματα εργατικά, και βιομηχανικά και θα συζητηθούν διάφορες τροποποιήσεις σε νόμους σχετικούς με την κοινωνική πρόνοια και την ιατρική περίθαλψη.


Στη χώρα μας θα επικρατήσει ένταση και νέο κύμα ανησυχίας κάτω από βάρος του οποίου ετοιμάζονται καινούργιες αλλαγές αλλά και άλλες τόσες αντιδράσεις.
Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X