Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις της Δευτέρας!
Οι προβλέψεις της Δευτέρας! thumbnail

Οι προβλέψεις της Δευτέρας!


ΚριόςΚριός

 

 


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013


Γενικά


Σήμερα θα παρουσιαστεί μία ευκαιρία για να ανοίξετε μία συζήτηση με κάποιον, η οποία θα έχει ευαίσθητο θέμα. Θα θέλετε οπωσδήποτε να την κάνετε, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την προσέγγισή σας. Συνήθως είναι καλύτερο να πείτε πως ακριβώς αισθάνεστε αντί να μιλήσετε για το τι έκανε ή τι δεν έκανε ο συνομιλητής σας. Ακόμα, η αργή και μεθοδική σκέψη σήμερα θα σας βοηθήσει να είστε εντάξει απέναντι στις προθεσμίες σας όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα.


Αισθηματικά


Κάποιες καταστάσεις στις σχέσεις σας οι οποίες τώρα τελευταία έχουν γίνει πολύ περίπλοκες, θα μπορέσετε σήμερα να καταλάβετε το νόημά τους. Θα ξεκινήσετε να βλέπετε γιατί η συμπεριφορά του συντρόφου σας δεν παίρνει πάντα το δρόμο που περιμένετε, και θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είστε εσείς που προκαλείτε τις άσχημες διαθέσεις του. Όσο περισσότερη υπομονή και λιγότερη κριτική κάνετε τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να καταλάβετε τις αινιγματικές του πράξεις.


 ΤαύροςΤαύρος

 

 


 


Γενικά


Σήμερα η λογική και οι οργανωτικές σας ικανότητες θα σας φανούν χρήσιμες όχι μόνο στη δική σαςζωή αλλά και σε κάποιων άλλων. Όμως έχετε και μία ιδιαίτερα δημιουργική πλευρά, για αυτό μην αποφεύγετε οποιαδήποτε συζήτηση αναφέρεται σε αυτή σας τη δημιουργικότητα. Όταν αποφασίσετε να συμμετάσχετε, η δημιουργικότητά σας θα επεκταθεί σε βαθμό που θα σας εκπλήξει.


Αισθηματικά


Σήμερα θα έχετε τάσεις επιθετικότητας και θα χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας, ειδικά όταν βλέπετε πως τα πράγματα γύρω σας δεν γίνονται με τον δικό σας τρόπο. Μπορείτε να φερθείτε με ανυπομονησία και ανταποκριθείτε στις παρορμήσεις σας χωρίς δεύτερη σκέψη, πράγμα που σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Να είστε προσεκτικοί, και απέναντι στους άλλους αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.


 ΔίδυμοςΔίδυμος

 

 


 


Γενικά


Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για να φτάσετε στην επαγγελματική επιτυχία, και όπως και να κοιτάξετε τα πράγματα, θα χρειαστεί να κάνετε όλη τη σκληρή δουλειά και να υποστείτε τις υπερωρίες και το φόρτο εργασίας. Αν παραμείνετε συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτά που θέλετε να πετύχετε, θα φτάσετε στον επιθυμητό σας προορισμό, αρκετά σύντομα. Η καθημερινή σας ζωήαλλάζει σήμερα, καθώς θα αποφασίσετε να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε περιττό από τις υποχρεώσεις σας. Παρατηρήστε τον τρόπο που οι καθημερινές σας δραστηριότητες επηρεάζουν την υγεία σας.


Αισθηματικά


Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε σήμερα και αλίμονο σε οποιονδήποτε ή σε οτιδήποτε προσπαθήσει να σταθεί στο δρόμο σας και να σας εμποδίσει. Θα έχετε την τάση να επιβληθείτε, να πιέσετε ή να μην λάβετε υπόψη σας τους άλλους, έτσι είναι καλή στιγμή να κάνετε ότι μπορείτε μόνοι σας χωρίς βοήθεια. Λόγω της ανυπομονησίας και της θέλησης να πετύχετε σήμερα, θα είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα, σε λάθη βιασύνης και σε εγωιστικούς διαπληκτισμούς. ΚαρκίνοςΚαρκίνος

 

 


 


Γενικά


Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μετανιώνετε για οτιδήποτε, έτσι θα έχετε το θάρρος να λέτε πάντα αυτό που έχετε στο μυαλό και στη καρδιά σας. Θα αποκαλύψετε πως σήμερα τα αποτελέσματα της έκφρασής σας θα αξίζουν το άγχος που θα βιώσετε, καθώς μερικές φορές όταν χάνετε την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται χρειάζεστε πάρα πολύ χρόνο για να συνέλθετε και να συνεχίσετε. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να έχετε μία απάντηση για όλα αυτά που σας ρωτάνε.


Αισθηματικά


Σήμερα θα έχετε την ικανότητα να ανταποκριθείτε στους φίλους και στον σύντροφό σας, καθώς και να μπείτε ευκολότερα σε σχέσεις εξαιτίας του ανανεωμένου συναισθήματος στοργής και αγάπης που βιώνετε. Θα μπορέσετε να κάνετε μεγάλες ανακαλύψεις σε οποιαδήποτε σχέση αν έχετε τη θέλησηνα δοκιμάσετε μερικές καινούριες και διαφορετικές προσεγγίσεις απέναντι σε ένα πρόβλημα.


 ΛέωνΛέων

 

 


Γενικά


Σήμερα ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις όσον αφορά την οικογένεια και ταοικονομικά σας, και θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε οτιδήποτε δεν σας ωφελεί, έτσι ώστε να το ξεφορτωθείτε. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να λάβετε ξεκάθαρα γεγονότα προτού συνεχίσετε. Όταν κάνετε υποθέσεις, πολλές φορές σπαταλάτε αρκετό χρόνο προσπαθώντας να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα το οποίο δεν υπάρχει καν. Μην πέσετε σε αυτή τη παγίδα σήμερα.


Αισθηματικά


Είναι καιρός για εσάς να λάμψετε! Έχετε περισσότερη ενέργεια από ποτέ, όπως και αυτοπεποίθηση, με αποτέλεσμα να κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Είναι πολύ καλή περίοδος για να βγείτε ραντεβού, να γνωρίσετε  καινούρια άτομα, ή απλά να βγείτε έξω και να αφήσετε τον κόσμο να σας χαζέψει. Θα τραβήξετε την προσοχή πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. ΠαρθένοςΠαρθένος

 

 


Γενικά


Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε μακριά από ανθρώπους που λατρεύουν να μοιράζονται ταπροβλήματά τους και τη θλίψη τους μαζί σας κάθε μέρα. Στη ζωή πάντα θα συμβαίνουν καλά, άσχημα και διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο τα αντιλαμβάνεστε. Αν δεν ανταποκριθείτε σε αυτούς, πολύ απλά θα χρειαστεί να μεταφέρουν τη λύπηση του εαυτού τους σε κάποιον άλλον.


Αισθηματικά


Αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο αυτή τη περίοδο είναι η τακτοποίηση των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων σε αισθηματικό επίπεδο. Θέλετε οργάνωση και πρακτικότητα, και να κάνετε τα πάντα με τη λιγότερο δυνατή προσπάθεια. Ο στόχος σας θα πρέπει να έχει μία θέση για όλα και όλα να βρίσκονται στη θέση τους. Αυτό όμως συμπεριλαμβάνει και τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα την ερωτική. Μην την παραμελήσετε, γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.
 ΖυγόςΖυγός

 

 


 


Γενικά


Ό,τι και αν κάνετε στη ζωή, όποιον και αν έχετε να αντιμετωπίσετε, είναι σημαντικό να σκέφτεστε πως ο εαυτός σας είναι ίσος και έχει την ίδια αξία με τους άλλους. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να γίνουν τρομακτικοί λόγω του μεγαλείου τους, αλλά αυτά που κάνουμε δεν είναι αυτά που μας κρίνουν σαν ανθρώπους. Αυτό που μας κρίνει είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και αυτό πρέπει να το θυμάστε. Θα υπάρξουν κάποιοι περισπασμοί από φίλους ή συνεργάτες, όσο εσείς προσπαθείτε να τακτοποιήσετε μία προθεσμία. Η υποστήριξή τους σε αυτή τη περίπτωση θα είναι απαραίτητη.


Αισθηματικά


Σήμερα θα υπάρξουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια στην ατμόσφαιρα, και θα είναι σχεδόν αδύνατο να καταφέρετε να έχετε την τελευταία λέξη στις συζητήσεις σας. Όσο δίκιο και αν έχετε σε μία διαμάχη, αν επιμείνετε είναι σίγουρο πως κάποιες ατακτοποίητες υποχρεώσεις θα βγουν στην επιφάνεια. Προσπαθήστε να παραμείνετε θετικοί, και φροντίστε να αφήσετε την "τελευταία λέξη" για κάποια άλλη μέρα.


 ΣκορπιόςΣκορπιός

 

 


 


Γενικά


Υπάρχει ένας προσωπικός χώρος γύρω σας, και όταν κάποιος αποφασίσει να μπει μέσα σε αυτό τον αόρατο κύκλο, σαν Σκορπιοί, τον καταλαβαίνετε αμέσως. Υπάρχει μία γραμμή που οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ενστικτωδώς πότε να μην την περάσουν, και αν κάποιος σας δημιουργεί πρόβλημα με αυτό, θα χρειαστεί συνειδητά να αποστασιοποιηθείτε από αυτό το άτομο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αλλά λίγη διπλωματικότητα θα σας έκανε καλό.


Αισθηματικά


Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και στοργικές αυτή τη περίοδο, και ίσως θελήσετε να καλέσετε στο σπίτι σας κάποιους φίλους για λίγη διασκέδαση. Ο ρόλος του υπέροχου οικοδεσπότη σας ταιριάζει γάντι σήμερα. Κάντε ένα πάρτι ή απλά καλέστε ανθρώπους σπίτι για να δείτε μία ταινία τρώγοντας ποπ κορν. Θα σας φτιάξει τη διάθεση αμέσως και ίσως ακόμα βελτιώσει και κάποιες σχέσεις που το τελευταίο καιρό ήταν κάπως απόμακρες.
 ΤοξότηςΤοξότης

 

 


 


Γενικά


Είναι ωραίο να έχετε δίκιο, αλλά να θυμάστε πως όταν εσείς βγαίνετε αληθινοί, τότε κάποιος άλλος βγαίνει λάθος. Αν θέλετε να κερδίσετε φίλους και την επιρροή κάποιων ανθρώπων, το να έχετε πάντα δίκιο δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να προχωρήσετε. Ίσως υπάρξει ένας διαπληκτισμός με ένα φίλο ή με ένα μέλος της οικογενείας σας σήμερα. Εκφράστε αυτά τα συναισθήματα χωρίς όμως καθόλου λεκτική κακοποίηση.


Αισθηματικά


Οι συζητήσεις και η μεταβίβαση σχεδίων και ιδεών με τα κοντινά σας πρόσωπα ευνοούνται αυτή τη περίοδο. Μπορείτε να καταλάβετε με ευκολία αυτά που σας λένε οι άλλοι, και εσείς με τη σειρά σας είστε αρκετά ξεκάθαροι. Είναι πολύ καλή στιγμή να περάσετε κάποιο μήνυμα σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο μέσω τηλεφώνου ή κάποιου mail. Πείτε του πως ακριβώς αισθάνεστε και το πιθανότερο είναι να λάβετε μία απάντηση πολύ καλύτερη από αυτή που περιμένετε.


 ΑιγόκερωςΑιγόκερως

 

 


 


Γενικά


Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αλλάξετε. Οι ξάγρυπνες νύχτες δεν πρόκειται να αναζωογονήσουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να λύσετε σημαντικά προβλήματα . Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και πρέπει να εμπιστευτείτε τη ροή της ζωής. Ένας φίλος ίσως απαιτήσει τον χρόνο σας και ίσως σας κατηγορήσει πως δεν του παρέχετε τη προσοχή και την αγάπη που αξίζει. Ελέγξτε αν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτή τη κατηγορία, και αν ναι προσπαθήστε να διαφοροποιήσετε τα πράγματα.


Αισθηματικά


Σήμερα τα ερωτικά ζητήματα κυλούν όμορφα κι ήρεμα, και εσείς αισθάνεστε ωραία με τον εαυτό σας. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα εκφράσει την εκτίμησή του για τη βοήθεια και την υποστήριξη που έχετε παρέχει στο παρελθόν, πράγμα που θα σας σιγουρέψει πως οι προσπάθειές σας δεν πήγαν χαμένες. Η καθημερινή σας ζωή και οι αγαπημένες σας δραστηριότητες θα πηγαίνουν ρολόι. Θα είστε καλά οργανωμένοι σε αυτόν τον τομέα και θα έχετε αρμονία στις διαθέσεις σας. ΥδροχόοςΥδροχόος

 

 


 


Γενικά


Σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να σπρώξετε να σκληρά κερδισμένα χρήματά σας στην αγορά, ειδικά αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι που πιστεύετε πως το χρειάζεστε, ενώ αν το αφήσετε για κάποια άλλη μεριά θα συνειδητοποιήσετε πως η γνώμη σας θα αλλάξει. Η επαγγελματική επέκταση συνήθως είναι καλός τρόπος να επενδύσετε τα χρήματά σας, αλλά σιγουρευτείτε να μην πληρώσετε κάτι παραπάνω από όσο αξίζει. Επίσης, σήμερα θα χρειαστεί να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις κοινωνικές και οικογενειακές σας δεσμεύσεις, ακόμα και αν δεν βλέπετε φως στην κατάσταση. Ήρθε η ώρα να διορθώσετε αυτά που σας απασχολούν.


Αισθηματικά


Έχετε πολλές πιθανότητες σήμερα να πετύχετε συναισθηματική αρμονία και υποστήριξη στην ερωτική σας ζωή . Θα είστε ιδιαίτερα συμπονετικοί απέναντι στα αισθήματα και τα ένστικτα των άλλων με εντελώς φυσικό τρόπο. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε πετυχημένες σχέσεις. Ακούστε τοένστικτό σας, αλλά μην προσπαθήσετε να το επιβάλλετε στους άλλους. Πάρτε το ρίσκο και μιλήστε μόνο αν νιώσετε την ανάγκη να το κάνετε.


 ΙχθύςΙχθύς

 

 


 


Γενικά


Μαζί με την επιτυχία, έρχονται και οι υποχρεώσεις, και θα ήταν σοφό να το θυμάστε αυτό. Όλοι θέλουν να είναι επιτυχημένοι, αλλά δεν είναι όλοι προετοιμασμένοι να αναλάβουν το επίπεδο των υποχρεώσεων που ακολουθεί αυτή την επιτυχία . Σε αυτή τη περίπτωση δεν υπάρχει λάθος και σωστό, αφού ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι να κάνει με τη ζωή του. Μην επιτρέψετε στη φαντασία σας να μπερδευτεί με την θετική σας σκέψη. Η κρίση σας θα είναι κάπως θολή, για αυτό σκεφτείτε δύο φορές τις πράξεις σας. Σήμερα είστε επιρρεπείς σε σπατάλες.


Αισθηματικά


Η ενέργεια που συγκεντρώνουν δύο παρόμοια μυαλά και δύο παρόμοιες καρδιές  θα σας περιβάλλει σήμερα, και μαζί με τον σύντροφό σας θα μπορέσετε να κάνετε μερικές αρκετά θετικές αλλαγές. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να λύσετε προβλήματα και να κατακτήσετε καινούριο έδαφος έτσι ώστε να είστε σε καλύτερη θέση όταν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ιδανικά. Όλες οι σχέσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους.
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X