Αρχική / More / Αθλητικά / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, COCA COLA KAI ΚΟΛΛΑ ΚΟΚΑ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, COCA COLA KAI ΚΟΛΛΑ ΚΟΚΑ thumbnail

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, COCA COLA KAI ΚΟΛΛΑ ΚΟΚΑ

Ο αποδυτηριάκιας θεωρεί ότι το να κάνεις πλάκα είναι μια σοβαρή ιστορία. Αντιληπτό. Αν την κάνεις ασόβαρα την πλάκα σου, τότε γελοιοποιείσαι. Αυτογελοιοποιείσαι.
 
Γράφει π.χ ο αποδυτηριάκιας ότι συναντήθηκε με τον Σαμαρά. Και σαν τρελλή πετάγεται ο γνωστός κομμωτής Τρύφων Σαμαράς και λέει «Διαψεύδω τον αποδυτηριάκια!». Μα, το ρεπορτάζ αναφέρεται στον πρωθυπουργό. Ο συμπαθέστατος Τρύφων επιμένει: «Καλέ, τι μου λέτε…, Σαμαράς είμαι κι εγώ».
 
Το στόρυ μοιάζει με τους «σχολιαστές» του διαδιχτύου όπου άλλα διαβάζουν, άλλα «κριτικάρουν». Ο αποδυτηριάκιας μίλησε για τον υιό Δαυίδ, κι έσκασε μύτη ο ανηψιός Δαυίδ, γνωστός «εκκεντρικός» και για τις ακρότητές του, ο οποίος δήλωσε: «Ποτέ δεν συναντήθηκα με τον Αλαφούζο, τι αηδίες είναι αυτές…»
 
Είναι πράγματι αηδίες να μιλάς για τον υιό και να σε διαψεύδει ο ξάδελφος, ο εγγονός, ο βαπτισιμιός.
 
Να σοβαρευθούμε. Μιλάμε για Παναθηναϊκό. Να επανέλθουμε στην τάξη, μάλιστα όταν ο αποδυτηριάκιας δεν έκανε λόγο για φημολογίες, ούτε για σενάρια. Κι ό,τι έγραψε δεν προσφέρονται για σκόνες, άσπρες κι όχι.
 
Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, τη σακατεμένη οικονομικά από τους πολυμετοχικούς ΠΑΕ, ο Αλαφούζος ψάχνεται να βρει επενδυτή. Πολύ καλά κάνει, προς όφελος όχι προσωπικό, αλλά του Παναθηναϊκού.
 
Είναι το πιο συνετό. Να βρεθεί ο κατάλληλος που θα βάλει λεφτά. Πολύ περισσότερο όταν ο ίδιος ο Αλαφούζος, προς τιμήν του, δεν πούλησε κανένα παραμύθι ότι έχω τσέπη.  Καθαρίζω εγώ, όπως έτσι λέει ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης.
 
Έξυπνη, εμπορική η τακτική του Αλαφούζου να μη βγάλει τον Παναθηναϊκό στο καλντερίμι. Πουλιέται το μαγαζί όσο-όσο. Τζάμπα πράμα. Κι όχι τώρα. Όχι αμέσως. Όχι, αυτό.
 
Στήθηκε, λοιπόν, κατ’ αρχάς το έργο με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και παραμύθι φούρναρης περιμένοντας να περπατήσει η δουλειά με την… οικονομική στήριξη του πράσινου λαού. Διαφορετικά…
 
Στο θέμα Δαυίδ της coca cola. Ο αποδυτηριάκιας δεν διαψεύδεται. Κανένας Άλκης, Λάκης, Λούης, Λούλης, Βούλης, Σούλης δεν μπορεί να διαψεύσει τον αποδυτηριάκια. Μόνο ένας. Ο ίδιος ο αποδυτηριάκιας. Όταν θα παραδεχθεί ότι έπεσε σε γκέλα. Συγγνώμην, έκανα λάθος. Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα.
 
Ο Παναθηναϊκός πωλείται, λέει ο αποδυτηριάκιας. Κι αυτό πρέπει να γίνει άλλωστε. Να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και, κυρίως, το deal να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Πάντα προς το συμφέρον της ομάδας.
 
Με τη «διάψευσή» του ο Αλαφούζος στην πραγματικότητα δεν διαψεύδει τον αποδυτηριάκια, απλά εξηγεί στα παιδιά της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ότι δεν κινείται κρυφίως, εν αγνοία τους. Και, βέβαια, «υποδεικνύει» τον τρόπο στον υποψήφιο επενδυτή, επειδή οι μεταβιβασθείσες μετοχές του Τζίγγερ, το πλειοψηφικό πακέτο, δεν μπορούν να πουληθούν.
apodytiriakias.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X