Αρχική / More / Αθλητικά / ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ thumbnail

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΑΝΙΑ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσε την απάντησή του στην ΕΠΟ κι αμέσως δούλεψε το ράδιο αρβύλα. Φοβερά πράγματα. Πρέπει κάποτε να μελετηθεί το πώς μεταδίδεται το πώς αλλοτριώνεται μία πληροφορία. Μου μοιάζει με ανεμοστρόβιλο, που παρασέρνει μαζύ του και κουβαλάει την κάθε μαλακία.

«Δεν πουλιέται η Παιανία» είπε ο καπετάνιος στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία που το συζητούσε να αγοράσει το αθλητικό κέντρο της οικογένειας. «Μόνον ενοικιάζεται για δύο χρόνια, όχι περισσότερο» ήταν η τελική απάντηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Και άρχισαν, όπως είπαμε, τα σενάρια. Αστυνομικά, ποδοσφαιρικά, επιχειρηματικά, οικογενειακά, τηλεοπτικά, κατασκευαστικά, σενάρια. Διαφόρων ειδών σενάρια. Τι θα πει «Δεν πουλάμε» και τι θα πει «Νοικιάζουμε μέχρι δύο χρόνια». 

Έπηξε η πιάτσα από σεναριογράφους. Φοβερά πράγματα. Τι την θέλουν πια την Παιανία οιΒαρδινογιάννηδες; Τι σκοπεύουν να την κάνουν μετά από δύο χρόνια; Υπολογίζουν ότι από το 2015 θα ξαναπάρουν τον Παναθηναϊκό;

Ο αποδυτηριάκιας θα σου λύσει το μυστήριο. Η οικογένεια αποφάσισε να μην πουλήσει το αθλητικό κέντρο που είναι στο όνομα του Γιώργου. Η σκέψη είναι να την εκμεταλλευθούνεπιχειρηματικά παραχωρώντας την για προετοιμασία σε ομάδες της Ευρώπης, βεβαίως βορειοευρωπαϊκές.
apodytiriakias.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X