Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος 19 Οκτωβρίου: Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Κριό.
Πανσέληνος 19 Οκτωβρίου: Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. thumbnail

Πανσέληνος 19 Οκτωβρίου: Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Κριό.

Πανσέληνος


Στις 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 2:37 πμ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, που αποτελεί και έκλειψη Σελήνης. Οι σεληνιακές εκλείψεις συνδέονται πάντα με τελειώματα και νέα ξεκινήματα και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, φανερώνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.

 

Παρά το γεγονός ότι η έκλειψη δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, παρά μόνο ένα ανοιχτό τετράγωνο με τον Δία που μπορεί να αποδειχθεί και θετικό, δεν παύει να αποτελεί ένα γεγονός, που οπωσδήποτε θα δημιουργήσει αναταραχές. Ο τρίτος δεκανός του Κριού, στον οποίο λαμβάνει χώρα η έκλειψη, συνδέεται κυρίως με το γυναικείο φύλο, γεγονός που σημαίνει ότι οι γυναίκες το επόμενο τρίμηνο μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Η επιρροή της έκλειψης θα είναι ιδιαίτερα αισθητή το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορεί όμως να δρομολογήσει γεγονότα ακόμα και μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Να υπενθυμίσουμε ότι οι σχέσεις που βασίζονται σε γερά θεμέλια δεν απειλούνται από την έκλειψη, όμως εκείνες που στηρίζονται σε δεκανίκια, είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν οριστικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης


Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την έκλειψη είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X