Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ανάδρομος Δίας απο σήμερα-Ποια ζώδια επηρεάζονται;
Ανάδρομος Δίας απο σήμερα-Ποια ζώδια επηρεάζονται;  thumbnail

Ανάδρομος Δίας απο σήμερα-Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Παρόλο που βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του Ήλιου-Κρόνου και τα πράγματα εξακολουθούν να κινούνται σε μια σκοτεινή και μουντή ατμόσφαιρα γύρω μας, έρχεται και η Σελήνη να δώσει με τη σειρά της τα αντίστοιχα χρώματα, μια και περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου μας βάζει κάτω από το καθεστώς των ''πρέπει'', προκειμένου αφενός να ασχοληθούμε με τα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας, αφετέρου να διεκπεραιώσουμε υποθέσεις, οι οποίες συχνά δε μας είναι και πολύ ευχάριστες! Δύσκολη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!

 

Βεβαίως, από την Παρασκευή τα πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά να αλλάζουν, μια και η Αφροδίτη αναλαμβάνει να παίξει το δικό της παιχνίδι στο σκηνικό, ελαφρύνοντας τόσο την ατμόσφαιρα όσο και τις διαθέσεις, μια και θα υπάρξει ένα κλίμα μεγαλύτερης αισιοδοξίας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα ερωτικά μας ζητήματα, τα οποία περνούν σε πρώτη προτεραιότητα, καθώς θα υπάρξει μια διάθεση να αποκαταστήσουμε της κλονισμένες ισορροπίες των προηγούμενων ημερών!

Ο Δίας σε ανάδρομη πορεία από τον Καρκίνο


Για σήμερα ωστόσο, έχουμε τον Δία να περνά σε ανάδρομη κίνηση, στην 20η μοίρα του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2014!

 

Ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού βρίσκεται στον Καρκίνο, τη ζωδιακή περιοχή που αφορά στο συναίσθημα μας αφενός, αλλά και γενικότερα στα ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία. Τώρα, με την ανάδρομη κίνηση στην οποία περνά, θα βγάλει αρκετές καθυστερήσεις ή ακόμα και ματαιώσεις στα παραπάνω θέματα.

 

Σαφώς και είναι μια εποχή αναθεώρησης των οικογενειακών σχέσεων, αλλά βεβαίως και μεθόδευσης ενάρξεων, δηλαδή νέων καταστάσεων ή νέων σχέσεων, οι οποίες οδεύουν προς μια πιο σοβαρή ή επίσημη κατάσταση και την περίοδο αυτήν οργανώνονται, προκειμένου παρακάτω να ολοκληρωθούν.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Δία


Εκείνοι που επηρεάζονται από την νέα διαδρομή του Δία είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, που θα περάσουν ένα διάστημα ανασύνταξη αφενός, αφετέρου οργάνωσης και μεθόδευσης, τόσο των πρακτικών τους ζητημάτων, όσο και των σχέσεών τους, για να μπορέσουν να τις εξελίξουν παρακάτω.

 

Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X