Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δείτε πως θα περάσετε το τριήμερο!
Δείτε πως θα περάσετε το τριήμερο!  thumbnail

Δείτε πως θα περάσετε το τριήμερο!

Ελάτε λίγο να χαλαρώσουμε… Να κάνουμε ένα διάλλειμα από τα δύσκολα και να αφεθούμε στη ροή ενός τριήμερου, που μπορεί να μας ταξιδέψει, να συνηγορήσει στις όποιες επιθυμίες μας και, αν μη τι άλλο, να μας κάνει να περάσουμε καλά όπως κι αν το εννοούμε!

Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης


Μια σειρά θετικών όψεων ενισχύει τις τάσεις αυτές ξεκινώντας από την σημερινή ημέρα της Παρασκευής όπου τον πρώτο λόγο έχει η Αφροδίτη και οι όψεις της…

 

Και είναι αρχικά το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ερμή, που συμβάλει σε μία καλή διάθεση, πιο αισιόδοξη, και προκαλεί την τάση του να επικοινωνήσουμε, να μιλήσουμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε και να έρθουμε πιο κοντά τους, αποκαλύπτοντας τα βαθιά συναισθήματα που κρατάμε στην καρδιά μας, τις αλήθειες μας, που αν τις βγάλουμε προς τα έξω, είναι ικανές να αποκαταστήσουν κάθε ταραγμένη ισορροπία των προηγούμενων ημερών!

 

Αλλά και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας παρασύρει σε μια έντονη ονειροπόληση… Οι επιθυμίες γίνονται πιο σφοδρές και κυριαρχούν στις ψυχές, ενισχύοντας την διάθεση για μοίρασμα… για συνύπαρξη και για έρωτα!

 

Άλλωστε, όλο το τριήμερο έχει ένα έντονα ερωτικό χρώμα, που είναι ικανό να μας βγάλει από τη σκοτεινιά των προηγούμενων ημερών και να φέρει φως και λάμψη, τόσο μέσα μας όσο και στους γύρω μας!

Το εξάγωνο Άρη-Κρόνου


Για την ημέρα του Σαββάτου, αρχικά το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο έρχεται να ενισχύσει την όποια διάθεση κατάκτησης των στόχων μας εντείνοντας τις προσπάθειες, μια και η θέληση γίνεται πάρα πολύ ισχυρή, ατσαλώνεται και εστιάζει σε ένα και μόνο στόχο: αυτόν που θέλει να πετύχει!

 

Οι μέρες είναι επίσης πολύ καλές για να εντείνουμε την όποια προσπάθεια έχουμε ξεκινήσει, προκειμένου να κατακτήσουμε αυτά που έχουμε οραματιστεί ή στοχεύσει.

Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα


Την ίδια ημέρα, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί επίσης μια έντονη διάθεση φυγής ή χαλάρωσης. Η φαντασία ενισχύεται, κάνοντας τα δικά της ταξίδια και τις δικές της διαδρομές… Συχνά μας βγάζει έξω από την πραγματικότητα και καταστρατηγεί το όποιο μέτρο ή όριο μπορεί να έχουμε…

Ο Ερμής σε ορθή πορεία


Τα καλύτερα έρχονται την Κυριακή, μια και ο Ερμής πέρνα ξανά σε ορθόδρομη κίνηση, επαναδραστηριοποιώντας θέματα όλου του προηγούμενου διαστήματος που μπορεί να έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Αυτά τα θέματα τώρα ξαναέρχονται στο προσκήνιο, προκειμένου να ολοκληρωθούν και να λυθούν!

 

Πηγή: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X