Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις για τη νέα χρονιά σύμφωνα με την αριθμολογία!
Προβλέψεις για τη νέα χρονιά σύμφωνα με την αριθμολογία!  thumbnail

Προβλέψεις για τη νέα χρονιά σύμφωνα με την αριθμολογία!

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ


Aπο τον Μανο  Μηκιδη
2 0 1 4  – ΤΙ  ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ….
O  νέος χρόνος  είναι  προ των πυλών  κι φέρνει μαζί του καινούργια  μηνύματα  , προτρέποντας μας, να παρατηρήσουμε  με περισσότερη προσοχή τον εαυτό μας  να εστιάσουμε στα πραγματικά μας θέλω ,στις αληθινές ανάγκες μας.


Το 2014 ,αριθμολογικα, έχει την δόνηση του αριθμού 7  (2+0+1+4) η’ αλλιως είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΤΟΣ  7.


Ο αριθμός αυτός, περιγράφει τις γενικές τάσεις και επιρροές για το έτος κι  θέτει τις ‘’βάσεις’’ για τον κόσμο κατά τη διάρκεια του χρόνου . Η ενέργειά του είναι αισθητή και βιώνεται από τον  καθένα  μας .


Το επόμενο έτος θα βρεθούμε σε ένα ψυχολογικό  ‘’κύκλο’’  εκκαθάρισης ,εξαλείφοντας  ό, τι δεν εξυπηρετεί  πλέον  τους υψηλότερους  σκοπούς  μας ,θα μπούμε σε μια ‘’τελική φάση’’ που μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε  πνευματικά για τα επόμενα χρόνια.Το 2014 ειναι εξαιρετικά σημαντικό στάδιο στη συλλογική και ατομική μας ανάπτυξη  κι  θα επηρεάσει  δυναμικα τα  χρόνια που θα ερθουν .


Το ερχόμενο χρονικό διάστημα θα μας  απασχολήσουν ,λίγο ως πολύ,  θέματα  όπως η ενδοσκόπηση μας , η εκπαίδευση ,η έρευνα ,  οι  καινοτόμες λύσεις κι εφαρμογές ,τα μυστήρια , οι  πνευματικοί νόμοι , η επιστήμη , θέματα θρησκείας  κι μεταφυσικης.Το  7 φέρνει μαζί του πολλές νέες εμπειρίες,θεματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, με την απληστία, και  με  τα μέσα επικοινωνίας εν γένει. Για άλλη μια φορά θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός  τόσο  σε  μαζικό  όσο  κι σε ατομικό-διαπροσωπικό επίπεδο  και  θα έχουμε πολλά διαζύγια .


Το έτος που ανοίγεται μπροστά μας θα φέρει  αποκαλύψεις  για εκείνους που χειρίζονται τις τύχες μας κι θα μάθουμε περισσότερα για θέματα που αφορούν  πολιτικούς κι κυβερνητικούς αξιωματουχους.Μια διάθεση  αλλαγής που θα υπάρχει ίσως οδηγήσει σε ανατροπή του πολιτικου σκηνικού ειδικά Μάιο-Ιούνιο.


Αναμένεται  επίσης να αναπτυχτεί  το ενδιαφέρον μας για περιβαλλοντικά- οικολογικά θέματα  καθώς  θα υπάρξει  ανάγκη για ξεκούραση κι ανάπαυση μέσα στην φύση ,μια επιστροφή δηλαδή σε ρυθμούς  πιο ηπίους κι γαλήνιους από αυτούς των πολύβουων  αστικών  κεντρών.Το…lifestyle θα μας οδηγήσει πίσω σε έναν.. απλούστερο τρόπο ζωής μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον…


Οι oλεστικές μέθοδοι θεραπείας θα βρουν μεγαλύτερη αποδοχή καθώς όλο κι περισσότεροι από μας θα αναζητούν ένα πιο εναλλακτικό μοντέλο ίασης τόσο για σωματικά όσο κι για ψυχολογικά προβλήματα, που δείχνουν να μεγιστοποιούνται μέσα στις συνθήκες κι τα αδιέξοδα της συνεχιζόμενης οικονομικής  κρισης.Τα βιολογικά τρόφιμοι καλλιέργειες ,τα συμπληρώματα διατροφής ,τα αγνά πρoιονταπου δεν έχουν υποστεί γενετική τροποποίηση, θα είναι  μέσα στην καθημερινότητα  μας καθώς ζητάμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.


Το 2 0 1 4 ως παγκόσμιο έτος 7 έχει να κάνει  με  την εφευρετικότητα , την καινοτομία . Αναμένεται η  πρόοδος της τεχνολογίας , καθώς η επιστήμη  και η έρευνα θα φτάσουν σε βέλτιστα σημεία ανάπτυξης . Νέες συσκευές ,εξέλιξη στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ,νέα  gadgets ,θα έρθουν στο προσκήνιο , προσφέροντας λύσεις κι…εκπληξεις  σε όσους αγαπούν τα πολυμέσα κι τις εφαρμογές τους.Αξιοσημειωτη πρόοδο, περιμένουμε επίσης  κι στον τομέα της ιατρικής  καθώς θα υπάρξουν  ελπιδοφόρες επιστημονικές ανακαλύψεις  που θα έχουν  ως  αποτέλεσμα   την ανακούφιση των ασθενών ,είτε με νέα φάρμακα είτε με νέες επεμβατικές μεθόδους.


Σημαντικά ευρήματα μπορούμε να περιμένουμε κι στον τομέα της αρχαιολογίας της ανθρωπολογίας ,γενικά το 7 έχει την τάση να φέρνει στην επιφάνεια πράγματα ξεχασμενα,κρυμμενα,χαμενα για πολύ καιρό..


Σε γενικές γραμμές  οι λέξεις κλειδιά για το νέο έτος είναι :


ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ,ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ,ΑΠΟΣΥΡΣΗ,ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ,ΜΟΝΑΞΙΑ,ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ…


Το   2 0 1 4 είναι ένα έτος που θα πρέπει να αποφύγουμε την προσκόλληση μας  στις υλικές  ‘’άξιες’’ κι στο κυνήγι του πλουτισμου,την υπερβολή στην αναζήτηση όλο κι περισσότερων  ‘’απολαύσεων’’ κι να στρέψουμε την προσοχή μας, στις  πραγματικές  μας  δυνατότητες   που πηγάζουν από την ψυχή κι το πνεύμα μας..
Αν σας ενδιαφέρει να δείτε   π ω ς   σας επηρεάζει το 2014 ,ποιοι είναι οι ευνοϊκοί σας μηνες,τι πρέπει να προσέξετε ,μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο e-mail: info@boro.gr  κι θα σας απαντήσω προσωπικά..Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X