Αρχική / Media (old articles) / Νέα συνεργασία Google-Audi για την ανάπτυξη συστήματος ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο
Νέα συνεργασία Google-Audi για την ανάπτυξη συστήματος ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο thumbnail

Νέα συνεργασία Google-Audi για την ανάπτυξη συστήματος ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο

Νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεργασία της Google με την Audi με σκοπό την ανάπτυξη ενός νέου συστήματος ψυχαγωγίας για το αυτοκίνητο το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες μουσικής, πλοήγησης και εφαρμογών τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες των οχημάτων της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τόσο το λειτουργικό σύστημα όσο και οι εφαρμογές θα τρέχουν σε hardware το οποίο θα βρίσκεται ενσωματωμένο στα αυτοκίνητα ενώ στη συνεργασία πιθανότατα εμπλέκονται και άλλες τεχνολογικές εταιρείες όπως για παράδειγμα η NVIDIA.

Η εν λόγω κίνηση έρχεται σε συμφωνία με τη στρατηγική επέκτασης που ακολουθεί ο κολοσσός της αναζήτησης, στα πλαίσια της οποίας το Android OS βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε smartphones, tablets, τηλεοράσεις, γυαλιά και πολλές ακόμη συσκευές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, οι δύο εταιρείες θα μας αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες στη CES 2014 που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

[via]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X