Παράσχος: Θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως η ομάδα κάνει τιτάνια προσπάθεια για να παραμείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας και κάλεσε τον κόσμο του Ατρομήτου να συμπαρασταθεί πιο ενεργά στους κυανόλευκους.Μιλώντας αρχικά για το ματς με τον Απόλλωνα, ο τεχνικός του Ατρομήτου τόνισε στη Nova:
"Παρά το ότι δουλέψαμε στα στημένα, δεχθήκαμε δύο γκολ έτσι από τον Απόλλωνα και αυτό είναι κάτι που δεν μας αρέσει. Η ομάδα όμως απέδειξε πως έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Όπως και να της πάει το παιχνίδι μπορεί να το κυνηγήσει και να το αλλάξει και αυτό απέδειξε και απέναντι στον Απόλλωνα. Μάλιστα η ομάδα ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο, λέγοντας: "Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου. Η ομάδα κάνει τιτάνια προσπάθεια για να παραμείνει στην τρίτη θέση και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να συμπαρίσταται γιατί η ομάδα πιστεύω δεν θα τους απογοητεύσει".

Για τον αγώνα με την Καλλονή είπε: "Όλα τα ματς θέλουν μεγάλη προσοχή. Η Καλλονή παρά το ότι προέρχεται από ήττα έχει δείξει πολλή καλή εικόνα σαν ομάδα, παρόλο που έχει παίξει όλα τα παιχνίδια εκτός έδρας. Ενισχύθηκε μάλιστα με έμπειρους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Δεν μπορούμε να πούμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάποιο ματς με σβηστές μηχανές".

Για το αν υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είπε: "Τα παιδιά δείχνουν πως δεν έχουν ιδιαίτερη κόπωση, παρά τα τρία συνεχόμενα ματς. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε".

Τέλος, για το αν πιστεύει στην πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, σχολίασε: "Μακάρι να έρθει η πρόκριση στο Κύπελλο, τη θέλει ο κόσμος πολύ τη θέλουμε κι εμείς. Υπομονή δέκα ημέρες".

Σχετικά άρθρα