Αρχική / More / Αθλητικά / ΠΑΟΚ: Εφυγαν 11.000 εισιτήρια για Μπενφίκα
ΠΑΟΚ: Εφυγαν 11.000 εισιτήρια για Μπενφίκα thumbnail

ΠΑΟΚ: Εφυγαν 11.000 εισιτήρια για Μπενφίκα

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μέχρι στιγμής έχουν προπωληθεί 11.000 εισιτήρια για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι ελεύθερες διαθέσιμες θέσεις στις θύρες 5,6,7 για την αναμέτρηση του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα έχουν εξαντληθεί. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας διατηρούν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι ως και τις 15.02 καταβάλλοντας το αντίστοιχο αντίτιμο. Οι θέσεις που δεν θα ανανεωθούν θα τεθούν από τις 17.02 προς πώληση σε όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Η προπώληση των εισιτηρίων για το ΠΑΟΚ – Μπενφίκα, μέχρι στιγμής, έχει φτάσει τα 11.000 εισιτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων και οι τρόποι πώλησης έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 40 ευρώ
Θύρες 2,3: 30 ευρώ
Θύρες 5,6: 20 ευρώ
Θύρα 7:15 ευρώ
VIP 3ου:120 ευρώ
VIP 4ου: 80 ευρώ.

• Οι φίλαθλοι που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και θα επιλέξουν από τις ελεύθερες θέσεις που δεν ανήκουν σε κατόχους διαρκείας,θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο μόνο με την προσκόμιση της ταυτότητας τους, ενώ οι φίλαθλοι οι οποίοι θέλουν να ανανεώσουν τη θέση τους θα έχουν τη δυνατότητα αυτή είτε με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους είτε με την προσκόμιση του εισιτηρίου διαρκείας.

• Τα εισιτήρια διαρκείας των VIP, VIP-A και σουιτών θα ισχύουν και για τον αγώνα του UEFA Europa League.

• Στη θύρα 8 δεν θα διατεθούν εισιτήρια εξαιτίας της παρουσίας των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Περίοδος Ανανεώσεων 1ως τις 15.02.2014: Κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης των εισιτηρίων, όσοι είναι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2013-14 , θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους μέχρι και τις 15.02.2014. Οι θέσεις θα είναι δεσμευμένες και οι φίλαθλοι που δεν είναι κάτοχοι κάρτας διαρκείας της σεζόν 2013-14 θα επιλέγουν μόνο από τις θέσεις που δεν ανήκουν σε κατόχους κάρτας διαρκείας.
Περίοδος Ελεύθερης Διάθεσης 17.02.2014 – 20.02.2014: Όλες οι θέσεις που ήταν δεσμευμένες αλλά δεν ανανεώθηκαν, θα απελευθερωθούν προς διάθεση σε όλους. Κατά αυτή την περίοδο δεν θα γίνονται ανανεώσεις θέσεων και οι φίλαθλοι θα μπορούν να διαλέξουν από όλες τις διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου.

Β.ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

• Εκδοτήρια γηπέδου Τούμπας
-Ως τις 20.02.2014 θα λειτουργούν τις καθημερινές και το Σάββατο 09:00 με 17:00.
-Στις 20.02.2014 ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ -SL Benfica θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 09:00 εως και την έναρξη του αγώνα.
• Internet
Οι φίλαθλοι που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο μέσω internet:

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα μπορούν οι φίλαθλοι να αγοράσουν εισιτήρια, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που αναγράφονται σε κάθε βήμα στην ιστοσελίδα.

Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, σας αποστέλλεται ένα email (στην διεύθυνση του email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς.

-Αν έχετε επιλέξει “παραλαβή από τα εκδοτήρια“, μπορείτε να παραλάβετε το εισιτήριο σας από τα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την προσκόμιση της ταυτότητας σας και εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

-Αν έχετε επιλέξει “print@home” στο email που θα σας αποσταλεί, θα είναι συνημμένο και το εισιτήριο σε μορφή pdf, για να το εκτυπώσετε και με αυτό να προσέλθετε στο γήπεδο".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X