Αρχική / More / Αθλητικά / Οικονομική ενίσχυση, όχι αγορά από τον Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ
Οικονομική ενίσχυση, όχι αγορά από τον Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ thumbnail

Οικονομική ενίσχυση, όχι αγορά από τον Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ

Πέντε ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο εκδόθηκε κοινή ανακοίνωση από ΠΑΕ και ΚΑΕ στην οποία δίνονται στην δημοσιότητα λεπτομέρειες του τι συζητήθηκε και αποφασίστηκε από τους δύο άνδρες. Ο Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να ενισχύση οικονομικά την ΠΑΕ, δίχως, ωστόσο να αποκτήσει κάποιο ποσοστό μετοχών, αλλά μέσω συνδρομής προς την "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Ο Γιαννακόπουλος εξήγησε στον Αλαφούζο τους λόγους που δεν προχώρησε, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, η επένδυση από ξένα κεφάλαια, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδωσε εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ" και δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ανάλογο περιστατικό, το οποίο δεν θα είναι αποδεκτό από πλευράς του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Παράλληλα, ο Αλαφούζος δεσμεύτηκε πως δεν πρόκειται να υπάρξει πλέον καμία εμπλοκή στην ΠΑΕ ανθρώπων που έπαιξαν πρωταγωνιστικούς ρόλους την περίοδο της πολυμετοχικότητας (Πατέρας, Βγενόπουλος κτλ.), οι οποίοι φυσικά δεν είναι αποδεκτοί από πλευράς Γιαννακόπουλου.

Επίσης συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

Αναλυτικά η κοινή ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΚΑΕ και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναρτήθηκε στις επίσημες ιστοσελίδες των ομάδων:

"Με κίνητρο την κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (20/2/2014) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το περιεχόμενο της συζήτησης αφορούσε ζητήματα που είχαν προκύψει προσφάτως όπως και θέματα συνεργασίας αλλά κι ενίσχυσης της ομάδας.

Συγκεκριμένα:

-Κάθε μία από τις δύο πλευρές έλαβε ικανοποιητικές εξηγήσεις σχετικά με πρόσφατα γεγονότα τα οποία- όπως συμφωνήθηκε- δεν θα είναι αποδεκτά απ’ εδώ και στο εξής ενώ υπήρξε δέσμευση ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβούν. Η κοινή αγάπη για τον Παναθηναϊκό είναι ικανή από μόνη της να οδηγήσει στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν.

-Συμφωνήθηκε ότι από το καλοκαίρι ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ, χωρίς να αγοράσει μετοχές ή ποσοστό στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά θα συνδράμει σημαντικά με ένα ποσό το οποίο θα κατατεθεί μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα είναι ευπρόσδεκτη κάθε μορφή βοήθειας από την πλευρά του κ.Γιαννακόπουλου.

-Συζητήθηκε διεξοδικά το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δύο προέδρων στο χώρο των Media με δεδομένο ότι αμφότεροι δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα.

-Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ.Γιάννης Αλαφούζος δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εμπλοκή στην εταιρεία από ανθρώπους οι οποίοι κατά το παρελθόν ηγήθηκαν της πολυμετοχικότητας.

-Ο κ.Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε ειλικρινείς εξηγήσεις σε ό,τι αφορά στο θέμα των ξένων επενδυτών και ανέλυσε τα αίτια εκείνα που προέκυψαν και τα οποία τελικά δεν καθιστούν- στην παρούσα χρονική στιγμή τουλάχιστον- πρόσφορο το έδαφος για επένδυση.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε περαιτέρω ειλικρινή συνεργασία μεταξύ τους με γνώμονα το καλό του συλλόγου που αγαπούν εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X