Αναστασίου: Η κλάση του Ατζαγκούν έκρινε το ματς

Ο Γιάννης Αναστασίου παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, όπως στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Αρη, ωστόσο τόνισε πως είναι σημαντικό που κέρδισε ακόμη κι αν δεν είχε καλή απόδοση. Παράλληλα, στάθηκε στην κλάση του Αμπντούλ Ατζαγκούν, χάρη στον οποίο, οι πράσινοι έφυγαν νικητές από τα Γιάννινα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

"Ηρθαμε στα Γιάννινα μετά από ένα σερί δύσκολων αγώνων και αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ξέρουμε ότι η ποιότητά του ΠΑΣ Γιάννινα είναι δύσκολη, πόσο μάλλον που έπαιζε με 3 κεντρικούς αμυντικούς σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε μια ευκαιρία στο 4ο λεπτό, και ευτυχώς δεν μπήκε γκολ. Δεν μας ξύπνησε αυτή η φάση, μας κράτησε κοιμισμένους.

Η κλάση του Ατζαγκούν έκρινε τελικά το ματς. Δεν κάναμε το ματς που ξέραμε, ήταν σκληρό παιχνίδι και δυσκολεύτηκαν και οι δύο ομάδες απ’ αυτό. Η κατάσταση του γηπέδου δεν βοήθησε κι αυτή.

Είναι πάντα σημαντικό και να μην παίζεις καλά, να μπορείς να κερδίζεις. Το ξεχνάμε γρήγορα το σημερινό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε για το ματς της Τετάρτης με τον ΟΦΗ".

Για τη μείωση της διαφοράς από τον Ατρόμητο: "Στόχος σε κάθε ματς είναι η νίκη και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Στόχος για μας είναι το 5 στα 5 και θα δούμε τη διαφορά που θα έχουμε από τις άλλες ομάδες στα play-off".

Για τον τραυματισμό του Λαγού: "Λίγο στο γόνατο πρόβλημα ο Λαγός".

Σχετικά άρθρα