Τζαβέλλας: Χαρούμενοι, που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά

Πληρωμένη απάντηση στον Κρίστι Βανγκέλι έδωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας, που ουσιαστικά πίκαρε τον αιώνιο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, καθώς με το ενάμιση πόδι βρίσκεται σε μικρότερη κατηγορία
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έβγαλε πολλή ένταση στη διάρκεια του αγώνα και ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά το τέλος του αγώνα.
 
 "Νομίζω ότι σήμερα δεν θα έπρεπε να μιλήσουμε, εάν δεν ήμασταν  υποχρεωμένοι να το κάνουμε στο συνδρομητικό κανάλι. Θα ήταν καλύτερα να μην κάνουμε καμία δήλωση για αυτό που έγινε εδώ", είπε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας και συνέχισε:

"Δεν φοβήθηκε η ομάδα με όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες, μας εμπόδισαν πολλά, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε.

Δεν είναι δουλειά μας να σχολιάζουμε τον αντίπαλο προπονητή, τον κόσμο ή τον διαιτητή. Ήρθαμε με παιδάκια στο γήπεδο, κρίμα που ήταν κι αυτά σε μία τέτοια ατμόσφαιρα. Ξέρω ότι ο κόσμος μας ήθελε να φύγουμε με τη νίκη, αλλά παίκτες και προπονητές και διοίκηση δώσαμε τα πάντα και ευτυχώς είμαστε σώοι".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, ο Τζαβέλλας είπε: "Η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και αυτό που θα κάνουμε στη συνέχεια, είναι να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και για το καλύτερο".

Σχετικά άρθρα