Αρχική / More / Αθλητικά / Κατατέθηκε η ένσταση του Δήμου Θέρμης
Κατατέθηκε η ένσταση του Δήμου Θέρμης thumbnail

Κατατέθηκε η ένσταση του Δήμου Θέρμης

Κατατέθηκε από τον Δήμο Θέρμης στην επιτροπή 152, ένσταση κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αναφορικά με το αίτημα κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει ο Ιβάν Σαββίδης σε έκταση του Δήμου.Η ένσταση πήρε αριθμό πρωτοκόλλου και η απόφαση από την επιτροπή 152 που θα εξετάσει τόσο τον φάκελο του ΠΑΟΚ, όσο και τους λόγους για τους οποίους η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έκανε δεκτό τον φάκελο του ΠΑΟΚ, αναμένεται το αργότερο σε δύο εβδομάδες.
Η επιτροπή αποτελείται από τρία πρόσωπα, έναν εκπρόσωπο του νομικού συμβουλίου του Κράτους, έναν εκπρόσωπο της τοπικής Αυτοδιοίκησης, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Σίμος Δανιηλίδης, Δήμαρχος του Δήμου Νεάπολεως-Συκεών και ένα μέλος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης. Θυμίζουμε ότι, ήδη με δηλώσεις που έχει κάνει ο Σίμος Δανιηλίδης έχει εκφραστεί υπέρ του Δήμου Θέρμης.
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X