Πασκουάλ: Κορυφαίου επιπέδου ο ΠΑΟ, αλλά θέλουμε την πρωτιά

Η Μπαρτσελόνα θέλει να τρέξει απέναντι στον Παναθηναϊκό (Παρασκευή 28/3) και να νικήσει "για να αποδείξουμε πως όντως είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες", όπως είπε ο Πασκουάλ.
Η Μπαρτσελόνα έχει προκριθεί στα play offs της Euroleague εδώ και τρεις εβδομάδες, ενώ είναι η μόνη αήττητη ομάδα του ΤΟΡ16. Με νίκη επί του Παναθηναϊκού (Παρασκευή 28/3) οι "μπλαουγκράνα", διασφαλίζουν την πρωτιά του ομίλου, όπως είπε ο Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου που ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα, στη Βαρκελώνη.

"Πρώτος μας στόχος ήταν να προκριθούμε. Τώρα, θέλουμε την κορυφή του ομίλου και μετά θα δούμε αν μπορούμε να τελειώσουμε με 14-0", είπε ο Καταλανός κόουτς, για να προσθέσει "η ελληνική ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία, κορυφαίου επιπέδου σταφ και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Είμαστε ωστόσο, μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και θέλουμε να το αποδείξουμε. Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να εμφανίσουμε την καλύτερη εκδοχή μας".

Τι θα επιδιώξουν οι γηπεδούχοι; "Θέλουμε να τρέξουμε, γιατί η ταχύτητα είναι κάτι που στοιχίζει στον ΠΑΟ. Προπονηθήκαμε καλά, όπως κάνουμε τους τελευταίους μήνες και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα με τραυματισμούς".

Σχετικά άρθρα