Αρχική / More / Αθλητικά / Πρόταση της ΕΟΕ για αναστολή των δραστηριοτήτων 12-13/4
Πρόταση της ΕΟΕ για αναστολή των δραστηριοτήτων 12-13/4 thumbnail

Πρόταση της ΕΟΕ για αναστολή των δραστηριοτήτων 12-13/4

Η κόντρα ανάμεσα στην Πολιτεία και της Ομοσπονδίες συνεχίζεται με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να συστήνει αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το Σαββατοκύριακο 12-13/4.
Ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα των Ομοσπονδιών και της Πολιτείας είχαμε τη Δευτέρα (31/3). Η ΕΟΕ, ύστερα από απόφαση της ολομέλειας, έστειλε επιστολή σε όλες τις ομοσπονδίες και συστήνει την αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων το Σαββατοκύριακο 12-13/4.

Αυτό είναι ακόμα ένα βήμα στη διαμάχη των δύο πλευρών. Πλέον περιμένουμε τις απαντήσεις από τις Ομοσπονδίες στην πρόταση της ΕΟΕ, αλλά και τις τοποθετήσεις που θα κάνουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ερχόμενη Τετάρτη έχει συνέντευξη Τύπου για το συγκεκριμένο θέμα και ο ΣΕΓΑΣ. Σε αυτή  ο πρόεδρος, Κώστας Παναγόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. θα τοποθετηθούν σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό στίβο (οικονομικά/αγωνιστικά) και θα μιλήσουν για το μέλλον του χώρου, όπως αυτό διαμορφώνεται με βάση τα νέα δεδομένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: "Η Oλομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφάσισε ομόφωνα να συστήσει σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες των ερασιτεχνικών αθλημάτων της χώρας, την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων τους, το Σαββατοκύριακο 12-13 Απριλίου, λόγω των τεράστιων προβλημάτων που εξακολουθεί ν’ αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός μετά τη συνεχιζόμενη άρνηση της Πολιτείας να δώσει λύσεις όχι μόνο στα οικονομικά θέματα, αλλά κυρίως στα θεσμικά προβλήματα.

Η πρόταση της ΕΟΕ απευθύνεται στα Διοικητικά Συμβούλια των Αθλητικών Ομοσπονδιών, τα οποία θα πάρουν και την τελική απόφαση για τη συμμετοχή τους στην αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Εξαιρείται η συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών σε διεθνείς διοργανώσεις.

Η σύσταση για την αναστολή αποτελεί ένα πρώτο μέτρο της Ολομέλειας της ΕΟΕ που απαρτίζεται από εκπροσώπους των Αθλητικών Ομοσπονδιών, οι οποίοι αποφάσισαν με τη στάση τους να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη απραξία και αδιαφορία που επιδεικνύει η Πολιτεία, απέναντι στην αθλούμενη νεολαία της χώρας, η οποία κινδυνεύει να στερηθεί ενός τόσο σημαντικού κοινωνικού αγαθού, όπως ο αθλητισμός".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X