Η ώρα της πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μία αναμέτρηση που αναμένεται να καθηλώσει εκατομμύρια φιλάθλους στους τηλεοπτικούς τους δέκτες ενώ 30.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Οι 18 παίκτες που συμπεριέλαβε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην αποστολή, είναι απόλυτα έτοιμοι για να προσφέρουν. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα, όμως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το σχήμα θα αποτελείται από τους εξής παίκτες. Ο Γλύκος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Σκόνδρας και αριστερά ο Τζαβέλας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Βίτορ και Ινσαουράλδε. Στα χάφ επικρατέστεροι είναι οι Νάτχο, Κάτσε και Κατσουράνης . Η τριάδα στην επίθεση αναμένεται να αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη, Στόχ και Αθανασιάδη.

Η τελευταία προπόνηση έγινε στην Τούμπα, εκεί όπου βρέθηκαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι οποίοι, σε σύντομη ομιλία τους προς τους παίκτες, πριν από την έναρξη της προπόνησης, ζήτησαν να προκριθούν επί του Ολυμπιακού και να οδηγήσουν την ομάδα στον μεγάλο τελικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ για την προπόνηση: «Η προπόνηση ήταν χαμηλής επιβάρυνσης με λίγες ασκήσεις τεχνικής, τόνωσης της φυσικής κατάστασης, εξάσκηση στις στημένες φάσεις και διπλό Ελλήνων εναντίον Ξένων, σε μια καθιερωμένη πλέον “μάχη”.
Μετά το τέλος της προπόνησης τα μέλη της αποστολής κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς».

Διαβάστε ακόμη:

«Ντόπες» από οπαδούς στην προπόνηση

Σχετικά άρθρα