Αρχική / More / Αθλητικά / Η απάντηση του Οικονομόπουλου για την εκκαθάριση
Η απάντηση του Οικονομόπουλου για την εκκαθάριση thumbnail

Η απάντηση του Οικονομόπουλου για την εκκαθάριση

Με γραπτή δήλωσή του, η οποία δημοσιεύτηκε στην "Ελευθεροτυπία", ο Χάρης Οικονομόπουλος απαντάει σε όσους αμφισβητούν ότι θα πραγματοποιηθεί τόσο η εκχώρηση του χρέους του Μάκη Ψωμιάδη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ στο Δημόσιο όσο και η εκκαθάριση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Η γραπτή δήλωση του Χάρη Οικονομόπουλου:

"Αντί σχολίου σε όσα αναφέρονται σήμερα σχετικά με δεσμεύσεις αναφορικά με την εκχώρηση και την εκκαθάριση, προτείνεται σε όποιον από την οικογένεια της ΑΕΚ ενδιαφέρεται και μπορεί το ακόλουθο δημόσιο στοίχημα:

Είναι εμφανές ότι μετά την εκχώρηση της απαίτησης της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το Δημόσιο και την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης δεν μπορώ να προσδοκώ, ούτε εγώ ούτε οι συνεργάτες μου, από την υπόθεση που χειριζόμαστε επί δέκα χρόνια ούτε την ελάχιστη συμφωνημένη αμοιβή επιτυχίας του 1.500.000- ούτε τα έξοδα που πραγματοποιήσαμε. Καθώς ο χρόνος που χρειάζεται για την είσπραξη των χρημάτων για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά τα παραπάνω διακόπτεται. Με δική μου συμφωνία. Ενώ θα μπορούσε και να μη διακοπεί.

Οποιοι λοιπόν τυχόν την αμφισβητεί ή χρειάζεται δεσμεύσεις: 1. η εκχώρηση των απαιτήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά Ψωμιάδη προς το Δημόσιο θα ολοκληρωθεί έγκαιρα και/ή 2. εγώ δεν θα αποτελέσω εμπόδιο στην έγκαιρη ολοκλήρωση της εκκαθάρισής της για τη συμμετοχή της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα, ας στοιχηματίσει δημόσια μαζί μου τη χρηματοδότηση κάθε εργαζόμενου την 5η Μαΐου στην έκδοση της "Ελευθεροτυπίας" με το ποσό των 10.000 – για τη συμμετοχή κάθε τέτοιου εργαζόμενου σε ισόποση αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "Τρίτη Οψη Εκδόσεις Α.Ε.".

Οπως εγώ πληρώνω την τήρηση των λόγων μου, ας πληρώσει ισόποσα όποιος την αμφισβητεί ή απαιτεί δεσμεύσεις".

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X