Αρχική / Media (old articles) / MacGyver: Deadly Descent, ο πολυμήχανος ήρωας επιστρέφει σε mobile game για Android και iOS!
MacGyver: Deadly Descent, ο πολυμήχανος ήρωας επιστρέφει σε mobile game για Android και iOS! thumbnail

MacGyver: Deadly Descent, ο πολυμήχανος ήρωας επιστρέφει σε mobile game για Android και iOS!

Πολλοί από τους αναγνώστες μας μπορεί να μη γνωρίζετε καν ποιος είναι ο MacGyver, αλλά οι λίγο μεγαλύτεροι σίγουρα θυμάστε πως τα κατάφερνε πάντοτε να ξεμπλέκει από τους μπελάδες του χρησιμοποιώντας οτιδήποτε τύχαινε να βρίσκεται γύρω του (αν δεν θυμάστε δείτε την ιστοσελίδα MacRecipes για λεπτομέρειες). Τώρα, έφτασε η ώρα να δούμε και το πρώτο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς για συσκευές Android και iOS, το οποίο ονομάζεται MacGyver: Deadly Descent και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τη Fairplay Media στις 21 Μαΐου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το MacGyver: Deadly Descent μεταφέρει τον ήρωα σε πιο μοντέρνο περιβάλλον (σε σύγκριση με τα 80s), όπου ο ήρωας καλείται να σώσει την κατάσταση σε ένα μυστικό εργαστήριο που έχει μολυνθεί με επικίνδυνο ιό. Στην ανάπτυξη του παιχνιδιού συμμετέχει και ο δημιουργός της σειράς, Lee David Zlotoff!

[via]

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X