«Μάχη» με Βέρντερ για Κασάμι

Στη διεκδίκηση του Κασάμι που φεύγει από την Φούλαμ και είναι βασικός στόχος του Ολυμπιακού έχει μπει και η Βέρντερ Βρέμης σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Γερμανία, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει πολύ το θέμα με τον 22χρονο Ελβετό μεσοεπιθετικό και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι η μεταγραφή του θα ολοκληρωθεί. Με τον Ολυμπιακό να έχει στο πλάνο μια νεανική επιθετική τετράδα με Φινμπόγκασον, Πουλίδο, Κασάμι και τον Ινς που όσο δεν υπογράφει στην Ίντερ «παίζει» πάντα για τον Ολυμπιακό. 

Οι «ερυθρόλευκοι» εμπλέκονται ξανά σε σενάρια για τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν ασχολούνται με τον διεθνή άσο. Όπως, επίσης, γνωστοποίησαν χτες το βράδυ ότι δεν θα ασχοληθούν και με τον Κώστα Φορτούνη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με την πλευρά του παίκτη. 

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Ολυμπιακού για τον Ντελβέν Εντινγκά, με τον Μίτσελ να έχει ζητήσει την παραμονή του Κογκολέζου χαφ που ανήκει στη Μονακό. 

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε πρόταση από την Ιντεπεντιέντε για φιλικό παιχνίδι ώστε να κλείσει το χρέος που έχουν οι Αργεντινοί για τη μεταγραφή του Νούνιες.

Σχετικά άρθρα