Σφαιρόπουλος: «Υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να στείλει τη σειρά απέναντι στον ΠΑΟΚ σε πέμπτο ματς και έτσι κατέκτησε την τέταρτη θέση, με τον Γιάννη  Σφαιρόπουλου να τονίζει ότι είναι υπερήφανος για τους παίκτες του. 

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί είχαμε μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική και την βγάλαμε εις πέρας. Η ομάδα είχε μειονεκτήματα, όπως την απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA αλλά κάναμε μια αξιόλογη ομάδα και τα παιδιά που ήρθαν βοήθησαν. Χτίστηκε μια ομάδα από την αρχή το καλοκαίρι, αυτό δεν είναι εύκολο και δείξαμε και τώρα στο τέλος δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Σταθήκαμε σε υψηλό επίπεδο κα σίγουρα θέλαμε την τρίτη θέση αλλά δεν τα καταφέραμε. Η συνολική μας παρουσία ήταν πετυχημένη. Ευχαριστώ τον κ. Λιανό, τα μέλη της διοίκησης, τους παίκτες και τον κόσμο του Πανιωνίου», ήταν τα όσα δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος

Σχετικά με την σειρά των μικρών τελικών είπε: «Εκτός από το δεύτερο και τρίτο ματς, τα άλλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Οπως και το σημερινό. Κάναμε προσπάθεια σήμερα, δεν είναι εύκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Εγώ δεν θα άλλαζα τίποτα».

Ερωτηθείς για το μέλλον του είπε: «Θα μιλήσουμε με την διοίκηση για το μέλλον».

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής, σχολίασε: «Μπράβο στον ΠΑΟΚ για την τρίτη θέση. Την θέλαμε πολύ αλλά κρίθηκε στο πρώτο παιχνίδι που χάσαμε το πλεονέκτημα της έδρας. Αυτό το ματς ήταν καθοριστικό για μένα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα και πιστεύω πως είχαμε μια πετυχημένη πορεία ως τώρα. Δείξαμε μια καλή εικόνα και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Η σειρά με τον ΠΑΟΚ ήταν κλειστή. Σαν ομάδες ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ ήταν ισοδύναμες».

Σχετικά άρθρα