Συμεωνίδης: «Για ζουρλομανδύα»…

«Τρέλα» χαρακτήρισε την αντιπαλότητα Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού το παλαιότερο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Συμεωνίδης.
Ο Συμεωνίδης σε συνέντευξη του στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena 89,4 FM» δήλωσε για τις διαμαρτυρίες των «αιωνίων αντιπάλων» για την διαιτησία στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 πως: «Είναι σκοπιμότητες, οι οποίες είναι πλέον γνωστές σε όλους μας. Δεν μας ακουμπούν πια».
Για το κλίμα της αντιπαλότητας Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού ο Συμεωνίδης είπε ότι: «Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χρειάζεται ζουρλομανδύα». Για ντροπή έκανε λόγο το παλαιότερο μέλος της ΚΕΔ, επίσης, για τα σχόλια των ιδιοκτητών των «ερυθρολεύκων» Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου για τον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο.
Οι τοποθετήσεις του Συμεωνίδη:
Για τη διαιτησία στους τελικούς της Basket League ΟΠΑΠ: «Εγώ είπα στους παρευρισκόμενους πρόεδρους των αμάδων, είτε βρέχει είτε έχει ήλιο, εμείς θα τα… ακούμε. Το παράπονο θα υπάρχει πάντα. Περίμενα μετά τον τελικό να υπάρχουν πάλι παράπονα, αλλά η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν βοήθησε πολύ αυτούς που ήθελαν πάλι να πουν. Όχι ότι δεν έγιναν πάλι λάθη, εγώ τα λέω πάντα, δεν μπορεί να μην υπάρχουν λάθη σε έναν αγώνα. Αλλά αυτά που γίνονται είναι σκοπιμότητες, οι οποίες είναι πλέον γνωστές σε όλους μας. Δεν μας ακουμπούν πια».
Για τη σύγκριση ανάμεσα στη χρυσή εποχή του Άρη και του ΠΑΟΚ με το σήμερα: «Καμία σχέση, ήταν τελείως διαφορετικά χρόνια, έβλεπες ανθρώπους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με οποιονδήποτε φανατισμό, με οποιοδήποτε μίσος, αλλά αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χρειάζεται ζουρλομανδύα. Είναι απίστευτα αυτά τα πράγματα. Μπλέκονται οι πρόεδροι, οι διαιτητές, εδώ μπλέκουν και την Εθνική. Είναι τρέλα…».
Για τα σχόλια των αδερφών Αγγελόπουλων σε βάρος του Γιώργου Βασιλακόπουλου: «Είναι ντροπή! Όλοι από κάπου είμαστε, κάπου παίξαμε, σήμερα ο Βασιλακόπουλος έγινε Παναθηναϊκός; Είναι ντροπή, ειδικά για έναν άνθρωπο σαν τον Βασιλακόπουλο, που έχει δώσει πάρα πολλά στο μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα