Ελπίδες για Κάμπελ, «βλέπει» Εμάνουελσον

Μία από τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού για το ρόστερ της νέας χρονιάς είναι η προσπάθεια παραμονής του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ έκανε σπουδαία χρονιά στους ερυθρόλευκους και ο Μίτσελ έχει ζητήσει να εξαντληθούν οι πιθανότητες για παράταση της συνεργασίας με τον παίκτη, για τον οποίο υπήρξαν εγκωμιαστικά σχόλια στην ιστοσελίδα της FIFA ενόψει της συμμετοχής του στο Μουντιάλ.

Ως γνωστόν η απόφαση για το μέλλον του Κάμπελ ανήκει στην Άρσεναλ, η οποία έχει ενημερώσει ότι θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις της μετά το Μουντιάλ. Ο Βενγκέρ δείχνει ότι θέλει να τσεκάρει τον παίκτη στην προετοιμασία και κατόπιν να αποφασίσει εάν θα τον κρατήσει ή όχι για τη νέα περίοδο. Το τελευταίο διάστημα, σε συζητήσεις που γίνονται, διαφαίνεται ότι υπάρχει πιθανότητα να μείνει για άλλη μια σεζόν στους ερυθρόλευκους ο Κοσταρικανός άσος, ο οποίος είναι απολύτως ευχαριστημένος στην Ελλάδα. Και στον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό λένε ότι εάν ο Κάμπελ δεν μείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ, θα συνεχίσει στην Ελλάδα καθώς δεν ασχολείται με άλλες προτάσεις.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία υπάρχει σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει γραμμή επικοινωνίας με τον διεθνή Ολλανδό ακραίο χαφ Ούρμπι Εμάνουελσον που μένει ελεύθερος από την Μίλαν. Ο 28χρονος άσος, προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ, φέρεται να έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους και να έχουν ήδη γίνει διερευνητικές επαφές.

Σύμφωνα με το transferktmarkt ο Πουλίδο είναι ήδη παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ σύντομα αναμένονται οριστικές και επίσημες εξελίξεις για τη μεταγραφή του Κασάμι. Στο θέμα Φινμπόγκασον δεν υπάρχει κάτι νέο, με τον Ολυμπιακό να είναι πάντα μέσα στο κόλπο για την απόκτηση του Ισλανδού άσου.

Σχετικά άρθρα