Αρχική / More / Αθλητικά / «Το 99 θέλει συνεχή εγρήγορση και προσπάθεια»
«Το 99 θέλει συνεχή εγρήγορση και προσπάθεια» thumbnail

«Το 99 θέλει συνεχή εγρήγορση και προσπάθεια»

«Τα πράγματα είναι δύσκολα», δήλωσε ο Χρήστος Γρόλλιος, νομικός σύμβουλος των «κίτρινων», σχετικά με τις υποχρεώσεις της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Ο Γρόλλιος κατέθεσε σήμερα στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης την αίτηση για τον ορισμό της νέας διοίκησης της ΚΑΕ Άρης. Τα ονόματα που προτείνονται από τους «κίτρινους» και αναμένεται να γίνουν δεκτά είναι του προέδρου τα τελευταία δύο χρόνια Λευτέρη Αρβανίτη και των Θωμά Νικολού, Νίκου Ζεϊμπέκη, Γιώργου Αιγίδη, Στάθη Ρούσου, Χρήστου Γαλιλαία και ο εκπρόσωπος του Eρασιτέχνη, Γιώργου Σιδεροηλία.

«Έγινε μια προσεχτική επιλογή των προσώπων έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να προσφέρει στον δικό του τομέα», σχολίασε ο Γρόλλιος στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης «Arena 89,4 FM». «Πρέπει να πούμε ότι σήμερα κατατέθηκε η έφεση αλλά δεν υπάρχει έφεση μέχρι στιγμής. Αναμένεται η έκδοση της προσωρινής διαταγής  μέσα στις επόμενης ημέρες και από εκεί και πέρα οι εξελίξεις τρέχουν».

«Μέχρι το τέλος της βδομάδας, θα μπορεί να λειτουργεί άμεσα από την στιγμή της έγκρισης της», είπε ο Γρόλλιος για την νέα διοίκηση και σχετικά με τις υποχρεώσεις του άρθρου 99 τόνισε ότι:  «Θέλει συνεχή εγρήγορση και προσπάθεια. Τα πράγματα είναι δύσκολα. Πρέπει να είναι συνεπής σε αυτά που έχει αναλάβει από οικονομικής πλευράς η ΚΑΕ Άρης. Χρειάζεται επίπονη, εργασία και στήριξη».

«Αυτό που μπορώ να πω εγώ, είναι ότι η ΚΑΕ Άρης συγκριτικά με τα άλλα τμήματα, έχει τα λιγότερα προβλήματα», παρατήρησε ο Γρόλλιος και εξήγησε: «Τα προβλήματα όμως είναι προβλήματα και πρέπει να αντιμετωπιστούν με την ίδια σοβαρότητα. Θεωρώ ότι το μπάσκετ θα συσπειρώσει περισσότερο κόσμο φέτος. Η προσπάθεια βεβαίως δεν μειώνεται από πουθενά και από κανένα άθλημα αλλά έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με αυτό που έχει πετύχει. Δεν μιλάω για τίτλους αλλά με βάση π.χ. την υπαγωγή στον άρθρο 99. Εννοείται ότι χρήζει βοήθειας και ο ΑΣ αλλά και το ποδόσφαιρο».

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X