Αθανασιάδης: «Η Εθνική και το νέο συμβόλαιο»

Μια διαφορετική συνέντευξη από όσες τουλάχιστον έχει παραχωρήσει μέχρι τώρα, έδωσε ο Κλαους Αθανασιάδης στο ραδιόφωνο του Alpha στην Θεσσαλονίκη. Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και αυτή την σεζόν που ολοκληρώθηκε ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Εθνική καθώς πιστεύει ότι μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ ενώ μίλησε και για τον ΠΑΟΚ:

«Αυτό το διάστημα προσπαθώ να γεμίσω τις μπαταρίες και να είμαι έτοιμος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Έχει έρθει ένας νέος προπονητής, θα ξεκινήσουμε λογικά τέλη Ιουνίου μια δύσκολη, όπως πάντα, χρονιά με πολύ πίεση και μακάρι στο τέλος να έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους, που θα έχουμε βάλει για τη νέα χρονιά».

Για την προοπτική να κληθεί από τον ΠΑΟΚ να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, ο Κλάους άφησε να εννοηθεί πως περιμένει τον ΠΑΟΚ να τον καλέσει καθώς οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει για το θέμα πριν από αρκετό καιρό.

Μίλησε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και την άδικη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε: «Πριν ξεκινήσει το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είχα στο μυαλό μου να μην δω κάρτα. Παρότι μέσα στον αγώνα έγιναν πάρα πολλά έλειπα από όλα. Κι όμως είδα την κάρτα στις καθυστερήσεις και δεν το πίστευα.».

Ρωτήθηκε εάν στο μέλλον, θα αφιερώσει ένα από τα γκολ που θα πετύχει στην σύντροφο του. Και απάντησε: «Δεν πρόκειται  να αφιερώσω ένα γκολ στην αγαπημένη μου. Αυτά με τις καρδούλες και τα σχετικά μηνύματα με τα χέρια είναι για άλλους, όχι για μένα.»!

Σχετικά άρθρα