Αρχική / More / Αθλητικά / Σε ευεργετικό άρθρο ο Πανιώνιος
Σε ευεργετικό άρθρο ο Πανιώνιος thumbnail

Σε ευεργετικό άρθρο ο Πανιώνιος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία πληροφορεί πως οι διαδικασίες για την υπαγωγή σε ευεργετικό άρθρο βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και έτσι η ομάδα θα ξεκινήσει επαφές για τους διακανονισμούς. 

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τον κόσμο της πως οι διαδικασίες για την υπαγωγή σε ευεργετικό άρθρο έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Ηδη από την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα ανοίξει ο κύκλος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προμηθευτές, προκειμένου να επέλθουν και οι απαραίτητες συμφωνίες διακανονισμών.

Πλέον αναμένουμε να οριστεί και η τακτική δικάσιμος για την συζήτηση του φακέλου μας, κάτι που προσδιορίζουμε πως θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και ακολούθως θα γίνουν οι ενέργειες για την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων, για την λειτουργία της ομάδας, εγγράφων.

Η Επιτροπή Σωτηρίας πιστή στις εξαγγελίες της προχωράει βήμα βήμα τις ενέργειες για να καταστήσει τον Πανιώνιο αυτάρκη και ανταγωνιστικό όχι μόνο για την νέα περίοδο, αλλά και για να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του στο διηνεκές.»

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X