Με απουσίες και χωρίς πολλές ελπίδες τα «καγκουρό»

Η πρεμιέρα των Αυστραλών στον όμιλο συνοδεύτηκε από ήττα 3-1 από τη Χιλή, αποτέλεσμα που ουσιαστικά εκμηδένισε τις ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισής τους από τον όμιλο του θανάτου, όμως η εμφάνιση επιβεβαίωσε τις δυνατότητες των νεανικών «καγκουρό».

«Αν μη τι άλλο, αν πετυχαίναμε το δεύτερο, θα το κρατάγαμε. Είναι απογοητευτικό για τους παίκτες. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, το οποίο είναι κατανοητό, νομίζω πως τα πήγαμε καλά. Ισως και να παρασεβαστήκαμε τη Χιλή. Πιστεύω πως μετά το γκολ μας, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και ξεκινήσαμε να πιέζουμε περισσότερο. Παρόλα αυτά, μας έλειψε κατά διαστήματα η συνοχή και ψυχραιμία. Συνεχίζουμε, γινόμαστε πιο δυνατοί», τόνισε μετά το παιχνίδι ο Ποστέκογλου.

Διήμερο ρεπό και τακτική από τον Ποστέκογλου μετά το πρώτο ματς, ωστόσο υπάρχουν απώλειες, και μάλιστα η μία εκ των δύο δεν έχει σοβαρό μπακ-απ! Ο καλός δεξιός μπακ Ιβάν Φράνιτς τέθηκε εκτός συνέχειας Μουντιάλ .

Ο 26χρονος δεξιός μπακ των «καγκουρό» τραυματίστηκε στην πρεμιέρα και πλέον, μοναδική εναλλακτική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο πολυσύνθετος στόπερ, Ράιαν ΜακΓκόουαν, ο οποίος μεν έχει ξαναπαίξει στη θέση, και στο παρελθόν, στη Χαρτς, αλλά και σε φιλικό κόντρα στη Βραζιλία (0-6 ήττα των Αυστραλών), όπου είχε γίνει… γιο-γιο από τον Νεϊμάρ . Η δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με τον αντι-Μίλιγκαν στα χαφ, που επίσης τραυματίστηκε, και το πιθανότερο είναι ν’ αντικατασταθεί από τον Χόλαντ.

Πιθανή ενδεκάδα: Ράιαν – Ντέιβιντσον, Σπιράνοβιτς, Ουίλκινσον, ΜακΓκόουαν –Γέντινακ, Χόλαντ, Μπρεσιάνο – Λέκι, Οαρ, Κέιχιλ

Σχετικά άρθρα