Αρχική / Media (old articles) / Android Wear: Νέο επίσημο video μας εξηγεί τον λόγο ύπαρξης των φορετών συσκευών
Android Wear: Νέο επίσημο video μας εξηγεί τον λόγο ύπαρξης των φορετών συσκευών thumbnail

Android Wear: Νέο επίσημο video μας εξηγεί τον λόγο ύπαρξης των φορετών συσκευών

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Google I/O 2014 (ίσως το κορυφαίο στην ιστορία της εταιρείας), η ομάδα των Google Developers δημοσίευσε ένα video για να μας εξηγήσει τον λόγο ύπαρξης των φορετών συσκευών, τι καινούργιο θα προσφέρουν στους χρήστες και γενικότερα το όραμα τους για τη νέα γενιά gadgets.

Στόχος δεν είναι να βλέπουμε εικονίδια στο ρολόι μας, αλλά να εκτελούμε μικρο-εργασίες με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία απ’ ό,τι αν χρειαζόταν να βγάλουμε από την τσέπη μας το smartphone. Επομένως, μιλάμε για ένα συμπληρωματικό gadget με δικό του οικοσύστημα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν προορίζεται για αντικαταστάτης των smartphones/tablets.

Σημαντικός παράγοντας για τη λειτουργικότητα των Android Wear συσκευών θα είναι η υποστήριξη φωνητικών εντολών, με τη φράση “OK Google” να βρίσκεται στο επίκεντρο για την ενεργοποίηση τους, αλλά και η δυνατότητα να απαντούν προφορικά στον χρήστη μέσω ενσωματωμένου ηχείου.

Αυτά και άλλα πολλά θα τα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X