MUNDIAL BET: Σενάρια, σημείο, γκολ και κάρτες

Την Κυριακή το βράδυ η στήλη έγραψε για ακόμη μία φορά κέρδη, καθώς πέρασαν να σκοράρει η Ν. Κορέα μετά το 45’ και να μπει ένα γκολ στο ΗΠΑ – Πορτογαλία έπειτα από το 74’. Μας έσπασε μόνο το «2-3 γκολ» στο Βέλγιο – Ρωσία, ήμασταν αρκετά άτυχοι σε αυτή την περίπτωση. Τέσσερα παιχνίδια έχουμε απόψε, δύο για τον 3ο όμιλο και δύο για τον 4ο, πάμε να δούμε τα σενάρια και που θα ποντάρουμε.

 

3ος όμιλος

Ομάδα         Αγ.  Β.      Γκολ Δ.Τ.

1. Κολομβία 2     6      5-1    +4

2. Ακτή        2     3      3-3    0

3. Ιαπωνία   2     1      1-2    -1

4. Ελλάδα    2     1      0-3    -3

 

Ακτή – Ελλάδα            23.00

Ιαπωνία – Κολομβία     23.00

 

1) Η Κολομβία έχει προκριθεί, αλλά την «καίει» να μην πέσει πάνω σε Ουρουγουάη ή Ιταλία. Οπότε θα περιμένει να δει την κατάταξη στον 4ο όμιλο (τα ματς γίνονται νωρίτερα) και αναλόγως θα πράξει με την Ιαπωνία. Εάν πάντως, τερματίσει πρώτη η Κόστα Ρίκα, η λογική λέει ότι η ίδια θα ηττηθεί από την Ιαπωνία μήπως και βγει δεύτερη (θα γίνει εάν κερδίσει η Ακτή την Ελλάδα και καλύψει και το -4).

2) Η Ακτή με νίκη προκρίνεται (και πρώτη εάν χάσει η Κολομβία και καλύψει η ίδια το -4). Με ισοπαλία περνάει εάν δεν κερδίσει η Ιαπωνία την Κολομβία καλύπτοντας και το +1. Με ήττα αποκλείεται.

3) Η Ιαπωνία με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται. Με νίκη θέλει ήττα της Ακτής ή ισοπαλία αυτής και να καλύψει η ίδια το -1 στη διαφορά τερμάτων.

4) Η Ελλάδα με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται. Με νίκη θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ιαπωνία ή εάν κερδίσουν και οι δύο να καλύψει το -2 στα γκολ.

* Εάν η Ελλάδα νικήσει 4-0 την Ακτή και η Ιαπωνία 3-1 την Κολομβία, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν με τέσσερις βαθμούς και 4-4 τέρματα (0-0 το μεταξύ τους ματς) και θα υπάρξει κλήρωση.

 

338   ΕΛΛΑΔΑ – ΑΚΤΗ            Γκολ μετά το 72’         1,83 (bet365)

 

Παίζουμε επίσης το over 2,5 στο 2,00 αφού οποιαδήποτε ομάδα και αν σκοράρει σχετικά νωρίς θα ανοίξει το ματς.

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στη Φορταλέτζα με 25 βαθμούς Κελσίου και 72% υγρασία.

 

Πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ελλάδα, θέλει νίκη και ίσως να μην της φτάσει ώστε να περάσει στην επόμενη φάση. Οι συνθήκες δεν θα είναι και οι καλύτερες δυνατές, λογικά θα υπάρξει πρόβλημα μετά το 70’ λόγω της υψηλής υγρασίας. Ούτως ή άλλως στο Μουντιάλ είναι, σχεδόν, κανόνας να έχουμε γκολ μετά το 73’. Είτε το ματς είναι στο 0-0, είτε κερδίζει η Εθνική μας, είτε η Ακτή, στο τελευταίο 20λεπτο το παιχνίδι θα ανοίξει οπότε μπορεί να έχουμε έστω ένα γκολ.

 

339   ΙΑΠΩΝΙΑ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ           1     3,60 (bet365)

 

Πηγαίνουμε στον «άσο» μόνο στην περίπτωση που έχει τερματίσει νωρίτερα 1η η Κόστα Ρίκα στον δικό της όμιλο!

 

Ποντάρουμε επίσης, Ιαπωνία περισσότερες κάρτες στο ασιατικό 0.0 σε απόδοση 1,80 (bet365). Εάν έχουν τις ίδιες παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω.

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Κουϊάμπα, θα έχει 29 βαθμούς Κελσίου και 47% υγρασία.

 

Η Ιαπωνία θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει ότι θα περάσει (εξαρτάται τι θα γίνεται και στο Ακτή – Ελλάδα), αγωνιστικά σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει έως τώρα, δεν μπορεί να την πάρει. Επειδή όμως το παιχνίδι αυτό είναι ειδικών συνθηκών πηγαίνουμε στον «άσο». Η Κολομβία είναι αδιάφορη και θα κατέβει με αρκετές αλλαγές. Επιπλέον, θα γνωρίζει εάν η Κόστα Ρίκα έχει τερματίσει στην 1η θέση του 4ου ομίλου. Αν ισχύει αυτό, θεωρούμε ότι θα επιδιώξει να ηττηθεί μήπως και τερματίσει δεύτερη.

 

4ος όμιλος

Ομάδα                 Αγ.    Β.      Γκολ Δ.Τ.

1. Κόστα Ρίκα     2       6      4-1    +3

2. Ιταλία            2       3      2-2    0

3. Ουρουγουάη   2       3      3-4    -1

4. Αγγλία           2       0      2-4    -2

 

Ιταλία – Ουρουγουάη   19.00

Κόστα Ρίκα – Αγγλία     19.00

 

1) Η Κόστα Ρίκα έχει προκριθεί, με νίκη ή ισοπαλία τερματίζει πρώτη. Με ήττα για να βγει δεύτερη θα πρέπει να καλύψει το +3 η Ιταλία ή το +4 η Ουρουγουάη.

2) Η Ιταλία με ισοπαλία ή νίκη προκρίνεται, με ήττα αποκλείεται. Για την πρωτιά θέλει ήττα της Κόστα Ρίκα και να καλύψει και το -3 στα γκολ.

3) Η Ουρουγουάη με ισοπαλία ή ήττα αποκλείεται. Με νίκη θέλει ήττα της Κόστα Ρίκα και να καλύψει το -4 για να τερματίσει πρώτη.

4) Η Αγγλία έχει αποκλειστεί.

 

336   ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ         Γκολ μετά το 72’       1,83 (bet365)

 

Αξία έχει και το «Χ» ημίχρονο στο 2,10 (bet365).

 

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο Νατάλ στους 32 βαθμούς Κελσίου και με 70% υγρασία.

 

Η Ιταλία βολεύεται και με την ισοπαλία, η Ουρουγουάη θέλει μόνο νίκη, αλλά δεν θα ανοιχτεί από την αρχή. Περιμένουμε ισορροπημένο παιχνίδι ιδίως στο πρώτο ημίχρονο εξ ου και η επιλογή του «Χ». Στην επανάληψη το ματς όσο περνάει ο χρόνος θα ανοίγει, ενώ η υψηλή υγρασία σε συνδυασμό με την εξίσου υψηλή θερμοκρασία αναμένεται να αφαιρέσει δυνάμεις από τους παίκτες, ιδίως της Ιταλίας. Τα παιχνίδια της Ουρουγουάης είχαν και τα δύο γκολ μετά το 72’, είναι ομάδα που σκοράρει σε αυτό το διάστημα (δέκα τέρματα στα προκριματικά). Ούτως ή άλλως, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή, το ματς θα ανοίξει υποχρεωτικά.

 

337   ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΑΓΓΛΙΑ Στάριτζ anytime          2,50 (stoximan)

 

Αδιάφορη η αναμέτρηση, διεξάγεται στο Μπέλο Οριζόντε, θα έχει 25 βαθμούς Κελσίου και 61% υγρασία.

 

Η Κόστα Ρίκα θα κατέβει με αρκετές αλλαγές, η λογική λέει ότι δεν θα χάνει την 1η θέση, δεν θα αλλάξει κάτι γι’ αυτή εάν τερματίσει 2η. Η Αγγλία εξίσου θα παραταχθεί με αλλαγές, στην κορυφή όμως, θα βρίσκεται ο Στάριτζ ο οποίος είναι σε φόρμα, θα πάρει φάσεις πάνω του, μπορεί να βρει δίχτυα έστω και μία φορά στο αποψινό παιχνίδι.

 

 

Σχετικά άρθρα