Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Iδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27 Ιουλίου! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Iδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27 Ιουλίου! Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Iδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27 Ιουλίου! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 22 Ιουλίου και ώρα 09:49, αποκορυφώνεται η αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα, μια όψη ιδιαίτερα δύσκολη, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις,διαφωνίες και ρήξεις ακόμα και σε στενές σχέσεις. Η όψη αυτή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27/7, αφού ο Ερμής συνεχίζοντας την πορεία του θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, στις 25/7, ενεργοποιώντας για άλλη μια φορά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα.

 

Τις επόμενες μέρες λοιπόν, συνιστάται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας και επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες, καθώς είναι πιθανό να έρθουμε σε επαφή με ύποπτα άτομα, που θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Η όψη αυτή μπορεί να παράγει βία και εντάσεις, ενώ ο διάχυτος εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά ατυχήματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ, καθώς ο Πλούτωνας απαιτεί μια βαθύτερη ανάλυση των καταστάσεων. Τέλος, σε κοσμικό επίπεδο, η όψη αυτή συνδέεται με εχθροπραξίεςφυσικές καταστροφές και μαζικά ατυχήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα


Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο αυτό το διάστημα, είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 1-6/1, 1-6/4, 2-8/7 και 4-9/10.

Ερμής σε αντίθεση με Πλούτωνα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ερμής από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου με τον Πλούτωνα από τον δέκατο στις 22 του μήνα, πρόκειται να δημιουργήσει μια μάχη ανάμεσα στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας. Έτσι, τις επόμενες μέρες είναι πιθανό οι υποχρεώσεις σου απέναντι στο σπίτι ή τους γονείς σου να επηρεάσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη, ή αντίθετα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις να επηρεάσουν τις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα. Προβλήματα θα υπάρξουν και σε θέματα που σχετίζονται με τα περιουσιακά σου στοιχεία, με φόρους ή άλλες υποχρεώσεις σου που εκκρεμούν, ενώ οι όποιες προσπάθειες για συζητήσεις, μπορεί να πέσουν στο κενό, ειδικά αν επιμένεις στις απόψεις σου και αδιαφορείς για τα λόγια των άλλων. Η όψη αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με συστηματική προσπάθεια και αμοιβαίες υποχωρήσεις.

 

Διάβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X