Αρχική / More / Αθλητικά / Συμφώνησαν στο πλαίσιο Ανδριανού οι αθλητές
Συμφώνησαν στο πλαίσιο Ανδριανού οι αθλητές thumbnail

Συμφώνησαν στο πλαίσιο Ανδριανού οι αθλητές

Για την πορεία των διαπραγματεύσεων του ΠΑΣΑΠ με την ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ στα ζητήματα που απασχολούν το βόλεϊ ενημερώθηκαν τα μέλη του Συνδέσμου Πετοσφαιριστών. Οι αθλητές συμφώνησαν στις γενικές αρχές του πλαισίου που έθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, και εξουσιοδότησαν το προεδρείο να προβεί στους ανάλογους χειρισμούς με βάση τους όρους και τους προβληματισμούς τους.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ:

Με την συνάντηση των μελών του ΠΑ.Σ.Α.Π σε κεντρικό ξενοδοχείο ολοκληρώθηκε σήμερα η διπλή γενική συνέλευση του Συνδέσμου μας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Τόσο την Δευτέρα 21 Ιουλίου, όσο και την Τρίτη 22 Ιουλίου οι αθλητές, αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις εξελίξεις και την πορεία των διαπραγματεύσεων του ΠΑ.Σ.Α.Π με ΕΣΑΠ-ΕΟΠΕ στα φλέγοντα ζητήματα (αδειοδότηση, διακανονισμοί οφειλών παρελθόντων ετών, αριθμός ξένων κ.α) που απασχολούν την αμειβόμενη πετοσφαίριση, συμφώνησαν στις γενικές αρχές του πλαισίου που έθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός και διατύπωσαν τις επιμέρους προτάσεις τους στα όσα άκουσαν με ενδιαφέρον από το ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π. Στη συνέχεια κατόπιν ομόφωνης απόφασης,, το προεδρείο του Συνδέσμου εξουσιοδοτηθηκε από τους αθλητές όπως χειριστεί όλα τα παραπάνω θέματα, λαμβάνοντας ωστόσο σοβαρά υπόψιν τους όρους και τους προβληματισμούς, που διατυπώθηκαν στη διάρκεια των δύο συναντήσεων.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X