Αρχική / More / Αθλητικά / «Δυνατή ομάδα-περήφανη πόλη»
«Δυνατή ομάδα-περήφανη πόλη» thumbnail

"Δυνατή ομάδα-περήφανη πόλη"

Στην διάθεση των φίλων της ομάδας τέθηκαν από την Τρίτη (22/07) οι κάρτες διαρκείας του Ρεθύμνου για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015. 
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με το σύνθημα «ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ- ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» το Ρέθυμνο Aegean έθεσε από σήμερα σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2014/15.
Προτεραιότητα για την αγορά των καρτών διαρκείας έχουν οι παλιοί κάτοχοι που μπορούν να την προμηθευτούν μέχρι τις 20 Αυγούστου, ενώ ταυτόχρονα αίτηση για σειρά προτεραιότητας μπορούν να κάνουν και νέοι ενδιαφερόμενοι.
Το Ρέθυμνο Aegean αποφάσισε οι κάρτες διαρκείας να διατεθούν και φέτος χωρίς καμία αύξηση στην τιμή, εκτιμώντας τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που εξακολουθεί να περνά η χώρα μας.
Οι τιμές των καρτών ξεκινούν από τα 60 €.
Μία καινοτομία στις φετινές κάρτες, που θα συζητηθεί, είναι η ανάδειξη των μοναδικών μνημείων της πόλης μας που θα διαφημιστούν μέσα από τα διαρκείας.
Για πληροφορίες οι φίλοι μας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean στην Λεωφόρο Κουντουριώτη 129 στο τηλέφωνο 2831036279 και στο e-mail info@rethymnobc.gr αλλά και στη σελίδα μας www.rethymnobc.gr».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X