Αρχική / More / Αθλητικά / Ορφανός: «Τετάρτη η ψηφοφορία στην Βουλή»
Ορφανός: «Τετάρτη  η ψηφοφορία στην Βουλή» thumbnail

Ορφανός: "Τετάρτη η ψηφοφορία στην Βουλή"

Για το αθλητικό κέντρο που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στην Θέρμη και για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί από την Βουλή μίλησε ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης Γιώργος Ορφανός. Μάλιστα τόνισε πως την Τετάρτη θα ψηφιστεί στην Βουλή η ρύθμιση για τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Ορφανός με δηλώσεις του είπε: «Υπήρχε ένα νομικό κώλυμα που αφορούσε όλους τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, το να παραχωρήσουν αθλητικές ή τουριστικές χρήσεις για συγκεκριμένες ιδιοκτησίες τους. Εκεί κόλλησε η υπόθεση του ΠΑΟΚ στη Θέρμη. Εγώ σε συνεργασία με τον Οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης της Θέρμης και τα όργανά του, έχω συντάξει μία τροπολογία. Την προεγκρίναμε τα δύο υπουργεία που συνυπογράφουν, το ένα είναι το ΥΠΕΚΑ, το άλλο το υπουργείο Εσωτερικών και η τροπολογία έχει κατατεθεί με το νομοσχέδιο για το ρυθμιστικό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η πληροφορία που έχω, είναι πως η συνεδρίαση θα γίνει την Τρίτη και την Τετάρτη. Πρέπει να περιμένουμε την ψηφοφορία που λογικά θα γίνει την Τετάρτη. Θα δούμε στην τελική ρύθμιση τη χρονική διάρκεια για την οποία θα μπορεί ο κάθε δήμος να παραχωρεί την έκτασή του σε έναν ιδιώτη, αν δηλαδή θα είναι για 50 ή μέχρι και για 99 χρόνια. Ανάλογα θα μπορέσει έτσι και ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τις εγκαταστάσεις του. Ξεμπλοκάρει αυτό το θέμα».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X