Αρχική / More / Αθλητικά / Διαφορά ΠΑΟΚ – Κλάους και…αγωνία
Διαφορά ΠΑΟΚ - Κλάους και...αγωνία thumbnail

Διαφορά ΠΑΟΚ – Κλάους και…αγωνία

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις του Κλάους Αθανασιάδη με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα και τον μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη. Ο Αθανασιάδης έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ, όμως επείγει από τώρα να βρεθεί λύση και να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Υπάρχει σαφέστατη διαφορά στο οικονομικό, ανάμεσα στον παίκτη και την ομάδα. Διαφορά όσον αφορά, τους οικονομικούς όρους της νέας τριετούς συνεργασίας, την οποία συζητούν οι δύο πλευρές. Μια διαφορά που αγγίζει τις 600.000 ευρώ με βάσει τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις που έχουν γίνει. Επιπλέον, για τον Κλάους υπάρχουν προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού. Όμως, πρώτο μέλημά του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Να συνεχίσει στην Τούμπα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Από την στιγμή που δεν καρποφόρησαν οι επαφές του Κλαους με τον Σαββίδη και ο μεγαλομέτοχος έφυγε από την Θεσσαλονίκη, το θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές. Προς το παρών υπάρχει διαφορά. Οπως και η σχετική αγωνία για την μελλοντική εξελιξη των διαπραγματεύσεων.

 Ο Κλάους πάντως ανήκει στον ΠΑΟΚ και ούτος ή άλλως θα παίξει για την ομάδα του την αγωνιστική περίοδο που έρχεται.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X