Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι εκπλήξεις κρύβει η σημερινή ημέρα; Διαβάστε τις προβλέψεις της Τετάρτης
Τι εκπλήξεις κρύβει η σημερινή ημέρα; Διαβάστε τις προβλέψεις της Τετάρτης thumbnail

Τι εκπλήξεις κρύβει η σημερινή ημέρα; Διαβάστε τις προβλέψεις της Τετάρτης

To μυαλό δεν είναι ένα δοχείο που πρέπει να γεμίσει, αλλά μια φωτιά που πρέπει να ανάψει.


 


ΚΡΙΟΣ


Γενικά: Μπορείς πιο εύκολα να πεις την γνώμη σου και κυρίως να δηλώσεις την ταυτότητά σου. Ο λόγος είναι πως θα αναγνωρίσεις πως από μέσα σου βγαίνει μια προσωπική δύναμη και θα διαπιστώσεις ότι, όντως, όλα θα είναι πιο εύκολα.


Ερωτικά: Η πιθανότητα να βγεις με ένα Τοξότη θα σου δώσει μια έξτρα αισιοδοξία, γιατί βλέπεις ότι με τον τρόπο του σε κερδίζει και σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι μοναδικός/ή. Κατά τα άλλα, επιλέγεις να κάνεις κάτι το ξεχωριστό με τη σχέση σου γιατί έχεις ανάγκη να μην πλήττεις.


Οικονομικά & Καριέρα: Κυριαρχείς κατά ένα τρόπο, γιατί οι άλλοι μπορεί να αναγνωρίζουν τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητά σου στον τρόπο που χειρίζεσαι τις καταστάσεις και να διαπιστώσουν πως δεν μπορεί τελικά κανένας, αυτή την στιγμή, να παράγει το έργο που παράγεις εσύ με τον τρόπο που το κάνεις. Γι' αυτό είναι πιθανόν να κερδίσεις και περισσότερα χρήματα.


  


ΤΑΥΡΟΣ 


Γενικά: Οι διακοπές για σένα είναι γενικά ξεκούραση και όχι πολύ μετακίνηση. Πιθανόν όμως να χρειαστείς για την χάρη της παρέας να μοιραστείς εμπειρίες που να σου φαίνονται πολύ περιπετειώδεις για τον τύπο σου, αλλά τουλάχιστον θα μάθεις και κάτι καινούργιο.


Ερωτικά: Έχεις ομολογήσει ανοικτά ότι ο Τοξότης σε ενδιαφέρει. Απλά δεν μπορείτε να είσαστε εύκολα κοντά, γιατί υπάρχουν ταμπού και μπλοκαρίσματα και από τις δυο πλευρές. Η αποκλειστικότητα που θέλει ο Σκορπιός πιθανόν να σε κουράσει, γιατί νιώθεις ένα στενό μαρκάρισμα πάνω σου.


Οικονομικά & Καριέρα: Αναβάλλεις εύκολα κάποιες καταστάσεις που δεν σου αρέσουν, αλλά πιθανόν σήμερα να είσαι σε φάση ανταγωνιστική, η οποία θα σε κάνει να ξεπεράσεις κάποιες φοβίες που έχεις και να βρεθείς στην πρώτη γραμμή.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες τις οποίες θα στις καλύψει άνετα ένα πολύ δικό σου πρόσωπο. Έχεις την ευχέρεια να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ανοίγεσαι με αισιοδοξία ακόμα και σε νέες γνωριμίες, κυρίως φιλικές και με πρόσωπα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.


Ερωτικά: Η μεγάλη σου ορμή θα σε πιέσει να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που άλλες φορές θα τα έλεγες επιπόλαια. Τώρα όμως νιώθεις ότι κάτι πάει να αλλάξει και τα μηνύματα που θα πάρεις θα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η σχέση με έναν Τοξότη δεν είναι τόσο ρηχή όσο νομίζεις και κρατάει αρκετά καλά και δυνατά.


Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου γνώμη μερικές φορές μετράει περισσότερο όταν κυρίως τονίζεις την διαφορετικότητα που μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα που μπορεί να προσφέρουν κάτι παραπάνω, λόγω της εμπειρίας ή των γνώσεων που έχουν. Η τύχη πάντως θα κτυπήσει την πόρτα σου και θα γίνει πιο εύκολα μέσω ενός συνεργάτη. 


  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά θέματα αυτή την στιγμή και αυτό σου δίνει την πιθανότητα να ξεφύγεις από μια στατική κατάσταση. Μπορεί μερικές φορές να αρκείσαι είτε να δρας μέσα στην οικογένεια σου, είτε και λίγο προς τα έξω και αυτό τώρα δεν σου φτάνει. Χωρίς να τρελαίνεσαι, κάνε όλα αυτά που θέλεις με τάξη και κυρίως ηρεμία.


Ερωτικά: Αναλαμβάνεις να διεκδικήσεις με ένα πολύ φλογερό τρόπο ένα πρόσωπο που σου κάνει συνέχεια νερά. Όταν έχεις στάση μαχητική, όλα μπορούν να συμβούν. Αρκεί να μην αλλάξεις μετά γνώμη.


Οικονομικά & Καριέρα: Ενδιαφέρεσαι για κάποιο άνοιγμα το οποίο θέλεις να κάνεις και τώρα βλέπεις ότι μπορείς. Το εξωτερικό ή ένα ταξίδι που θα αφορά στη δουλειά σου θα σε πάει κατευθείαν στην πηγή που θέλεις και θα σε κατευθύνει πιο εύκολα το ένστικτό σου.


  


ΛΕΩΝ 


Γενικά: Νιώθεις καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό στην προκειμένη φάση. Όσο μπορείς δημιούργησε, ζήσε, γλέντησε και γενικά γέμισε τις μπαταρίες σου με τον καλύτερο τρόπο. Μια δοκιμή θα σε πείσει.


Ερωτικά: Ρισκάρεις γιατί το εγώ σου δεν είναι τόσο μεγάλο και μοιραίο και μπορεί να αντέξεις και ένα μεγάλο όχι. Είναι βέβαια δύσκολο να γίνει, γιατί οι προοπτικές σου είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά για καλό και για κακό ας προετοιμαστείς για όλα τα ενδεχόμενα, κυρίως αν σε ενδιαφέρει ο Σκορπιός. Αν όμως υπάρχει ο Τοξότης στα πλάνα σου, θα είσαι πολύ χαρούμενος/η που μπορείς και επικοινωνείς μαζί του, έστω και αν το άλλο άτομο βρίσκεται μακριά.


Οικονομικά & Καριέρα: Σηκώνεις τα μανίκια και δουλεύεις και μάλιστα έχεις αναλάβει μπόλικη δουλειά. Εσένα προσωπικά καμιά δουλειά δεν σε φοβίζει, αλλά κυρίως σήμερα θα αναλάβεις μεγάλες ευθύνες και πιθανόν ρίσκο. Όμως θα τα πάς πολύ καλά γιατί έχεις την τύχη με το μέρος σου.


    


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα και αυτό σε ενθουσιάζει και σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ θετικά. Η πίστη απέναντι σε θέματα που άλλες φορές αποφεύγεις, θα διαπιστώσεις ότι θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Γενικά όμως θα δείξεις την καλύτερη σου εικόνα μέσα στο σπίτι σου και κυρίως αν έχεις φιλοξενούμενους.


Ερωτικά: Η σημαντική σχέση με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα σου αλλάξει κάπως την γνώμη για την απόλυτη σταθερότητα. Επειδή και με τους δυο αυτούς συνδυασμούς είναι δύσκολο να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις, χρειάζεται το άλλο πρόσωπο να είναι πολύ εξελιγμένο και ποιοτικό ώστε να μην πέσει στο παράπτωμα του λάθους.


Οικονομικά & Καριέρα: Η υπεραισιοδοξία σου σε κάνει να χαρίζεις ακόμα και πράγματα ή ένα ποσό για να κινηθεί η δουλειά σου όπως την θέλεις. Έχεις πιάσει το νόημα αλλά μερικές φορές το χάνεις, γιατί τα λεπτολογείς όλα και δεν έχεις μετά την αντοχή να κάνεις ένα σωστό ξεκαθάρισμα.Διαβάστε τη συνέχεια στο astrology.gr


http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/62252-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-6-8Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X