Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πέμπτη: Το τρίγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σου!
Πέμπτη: Το τρίγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σου!  thumbnail

Πέμπτη: Το τρίγωνο Άρη με τον Ποσειδώνα φέρνει αλλαγές στις σχέσεις σου!

Είναι από τις ημέρες εκείνες που σου δίνουν μια ψυχική ανάταση και τη διάθεση να προχωρήσεις μπροστά, όπως μπορείς! Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα, βοηθάει στην όποια δραστηριότητα έχει σκοπό να εξυψώσει και να προάγει τα συναισθήματα και τις σχέσεις σου!

 

Ωστόσο, σε ενέργεια βρίσκονται άλλες δύο όψεις, που κορυφώνονται την ημέρα της Παρασκευής και που έρχονται να προσθέσουν τη δική της πινελιά στο πλανητικό σκηνικό ενισχύοντας με θετικό τρόπο τις εξελίξεις.

Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή


Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Ερμή και η επικοινωνία λειτουργεί ευεργετικά, όταν λέμε την αλήθεια μας, αυτό που νιώθουμε βαθιά μέσα μας… Μας ανοίγει νέα παράθυρα, νέους ορίζοντες στις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που αγαπάμε

 

Οι ημέρες ευνοούν τις επαφές, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, τιςσυμφωνίες, και τις επικυρώνουν με θετική ενέργεια! Αρκεί όμως να είμαστε ανοιχτοί στο να ακούσουμε αυτά που έχουν να μας πουν οι άλλοι, γιατί η όψη αυτή στο ζώδιο του Λέοντα κρύβει μια παγίδα: Μπορεί να μας κάνει απολύτους, δογματικούς και με έλλειψη ευελιξίας, που είναι απαραίτητο συστατικό για να μπορέσουμε να φτάσουμε στους στόχους που επιθυμούμε!

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό


Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, που κορυφώνεται επίσης την ημέρα της Παρασκευής, ανοίγει ένα παράθυρο στο ξαφνικό, στο απρόοπτο, το απρογραμμάτιστο, αυτό που μπορεί να ''σκάσει'' ξαφνικά και να μας πάει ακριβώς εκεί που πρέπει να… βρεθούμε!

 

Ξαφνικά μηνύματα, ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικές συναντήσεις, ξαφνικά ταξίδια, συνθέτουν το σκηνικό των ημερών. Η διάθεση αποδέσμευσης, η διάθεσηνα κάνουμε αυτό που νιώθουμε, την ώρα που το νιώθουμε, είναι από το βασικό συστατικό, που θα καθορίσει τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν!

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X