Αστέρι ο ΠΑΣ (3-1)!

Καταιγιστικός ο ΠΑΣ στο β μέρος νίκησε με ανατροπή 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης. Τσάβες, Ίλιτς και Τζημόπουλος οι σκόρερ, απάντησαν στο γκολ του Μπαράλες.

Εκπληκτικός στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννενα σκόρπισε τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε τη νίκη με 3-1 μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο φινάλε το πρώτου μέρους με τον Μπαράλες κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΣ αντέδρασε με πρωταγωνιστές του Τσάβες και Ίλιτς και γύρισε το ματς στην επανάληψη φτάνοντας στη δίκαιη επικράτηση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έμειναν πίσω στο σκορ στο 42 από την κεφαλιά-ψαράκι του Μπαράλες.

Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη δεν πτοήθηκαν, μπήκαν αποφασιστικά στην επανάληψη και έφτασαν στην ανατροπή με τρία γκολ μέσα σε 11 λεπτά! Στο 59 με το σουτ του Τσάβες που δεν μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Θεοδωρόπουλος, στο 67 με τον Ίλιτς μετά το γύρισμα του Κοροβέση και στο 70 με την κεφαλιά του Τζημόπουλου στη σέντρα του Ντάσιου.

Ο Αστέρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει ξανά, καθώς στο 73 έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαχρήστου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα:

12 Ο Ζησόπουλος πρόλαβε τον Γιάκο
16 Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΣ με τον Γιάκο που σούτραε λίγο άουτ μόνος του…
20 Ο Ίλιτς σέντραρε, ο Κοροβέσης δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση.
42 Το γκολ του Μπαράλες με κεφαλιά-ψαράκι από την σέντρα του Ρόλε
49 Εντυπωσιακά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε την κεφαλιά του Μιχαήλ από το φάουλ του Τσάβες
51 Ο Τσουκαλάς τη σέντρα, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε προ του Ίλιτς.
59 Η ισοφάριση του ΠΑΣ με το σουτ του Τσάβες μετά την πάσα του Ίλιτς
63 Η κεφαλιά του Ίλιτς λίγο άουτ
67 Το 2-1 για τον ΠΑΣ με τον Ίλιτς μετά το γύρισμα του Κοροβέση
70 Ο Τζημόπουλος έκανε το 3-1 με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Ντάσιου
73 Αποβολή με δεύτερη κίτρινη για τον Παπαχρήστο

Διαιτητής Σιδηρόπουλος

Κόκκινη: Παπαχρήστος

Κίτρινες: Τζημόπουλος, Χαρίσης-Κουρμπέλης

ΠΑΣ: Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84 Χαρίσης), Κοροβέσης, (79 Σαπαλίδης) Στρούνα, Τσάβες (77 Ακόστα), Λίλα

ΑΣΤΕΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοιάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Μπι (63 Μουνάφο), Μάσα (75 Πάρα), Φερνάντες (46 Κουρμπέλης) , Ρόλε, Μπαράλες

Σχετικά άρθρα