Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι δείχνει για σένα η μέρα που γεννηθήκες;
Τι δείχνει για σένα η μέρα που γεννηθήκες;   thumbnail

Τι δείχνει για σένα η μέρα που γεννηθήκες;

Σύμφωνα με την αστρολογία, οι επτά ημέρες της εβδομάδας έχουν πάρει το όνομά τους από τους επτά πλανήτες, Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη, Δία και Κρόνο (ο Ήλιος και η Σελήνη δεν είναι πλανήτες, αλλά φώτα). Κάθε ημέρα της εβδομάδας κυβερνάται από έναν άλλο πλανήτη ο οποίος προσδίδει στη μέρα αυτή διαφορετικές ιδιότητες και συνεπώς διαφορετική ερμηνεία. Κατά συνέπεια, ο χαρακτήρας ενός ατόμου που γεννήθηκε τη Δευτέρα θα είναι αρκετά διαφορετικός από εκείνον που γεννήθηκε το Σάββατο.


Ας δούμε ποιός πλανήτης κυβερνάει τις μέρες της εβδομάδας, ποια είναι η σημασία τους τους και τι αντιπροσωπεύει η κάθε μια από αυτές.


 


Δευτέρα


Η Δευτέρα κυβερνάται από τη Σελήνη, τη Μητέρα θεά. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε τη Δευτέρα θεωρείται ευαίσθητο και με ευμετάβλητο χαρακτήρα, γνωρίσματα που συνδέονται συχνά με τη Σελήνη.
Η Σελήνη στην αστρολογία συμβολίζει επίσης τη θηλυκή αρχή, συνεπώς θεωρείται ότι τα κορίτσια που γεννήθηκαν τη Δευτέρα γίνονται καλές σύζυγοι και μητέρες.


Τρίτη


Η Τρίτη κυβερνάται από τον Άρη, το θεό του πολέμου. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε Τρίτη συνήθως είναι γεμάτο ενέργεια και πάντα σε κίνηση. Έχει μεγάλη ζωντάνια μ' ένα γοητευτικό, αλλά παράλληλα αιχμηρό, εκρηκτικό χαρακτήρα.
Μάλιστα, πολλοί πολεμιστές, ήρωες και στρατιώτες γεννήθηκαν αυτή την ημέρα.


Τετάρτη


Η Τετάρτη, κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών. Ένα άνθρωπος που γεννήθηκε την Τετάρτη, θεωρείται ότι είναι κάποιος που ανησυχεί και σκέφτεται πολύ, πριν αναλάβει οποιαδήποτε δράση. Το μυαλό του είναι πιο ενεργό, περίεργο και ανοικτό στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών.
Είναι συνήθως αρκετά πνευματώδης και κατάλληλος για επιχειρήσεις, εμπόριο, επιχειρηματικές συμφωνίες, νέες επαφές και παραγωγή πνευματικού έργου.
Διάβασε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X