Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;
Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;  thumbnail

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Σεπτέμβριο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


2 Σεπτεμβρίου 


Θα προσπαθήσεις να βγεις έξω από τα δικά σου δεδομένα αλλά συγχρόνως χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή, γιατί το άλμα που θέλεις να κάνεις πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την… πατήσεις. Για αυτό να στηριχθείς μόνο στο καθαρό ένστικτό σου.


 


ΖΥΓΟΣ
24 Σεπτεμβρίου 


Νέα Σελήνη. Θα γίνει ένα ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης και θα πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν σε επίπεδο προσωπικό, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


2 Σεπτεμβρίου


Θέλεις να κάνεις ένα άλμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι έξω από τα δικά σου δεδομένα. Υπάρχει όμως ένα μπέρδεμα με λόγια και με λάθος πληροφόρηση και ίσως κάνεις κάποιες κινήσεις που τελικά θα σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού. Για αυτό, όσο μπορείς, να διαθέτεις ρεαλισμό, να προσέχεις και να είσαι ρεαλιστής/στρια: το άλμα που θέλεις να κάνεις, είναι πιθανόν να βασίζεται σε λάθος στοιχεία και να την πατήσεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, στηρίξου μόνο στο καθαρό ένστικτό σου.


 
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X