Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Ερμής στο Ζυγό μέχρι τις 27/9. Αποκατάσταση σχέσεων, αλλά και νέοι δεσμοί! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Ο Ερμής στο Ζυγό μέχρι τις 27/9. Αποκατάσταση σχέσεων, αλλά και νέοι δεσμοί! Προβλέψεις για τα ζώδια. thumbnail

Ο Ερμής στο Ζυγό μέχρι τις 27/9. Αποκατάσταση σχέσεων, αλλά και νέοι δεσμοί! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Στις 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:38, ο Ερμής ξεκινάει μια νέα πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία θα ολοκληρωθεί τα ξημερώματα της 28ης του μήνα. Το διάστημα αυτό ο Ερμής μας καλεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τις σχέσεις μας και να αναζητήσουμε την ισορροπία και την αρμονία.

 

Ο Ερμής μέσα στο ζώδιο της Αφροδίτης γίνεται περισσότερο συγκαταβατικός, γεγονός που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αποκατάσταση σχέσεων που έχουν κλονιστεί, αλλά και στη δημιουργία νέων δεσμών, που θα έχουν γερά θεμέλια. Καθώς η ανάγκη μας για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη αυτή τη περίοδο, θα είμαστε διατεθειμένοι να ρίξουμε λίγο νερό στο κρασί μας, προκειμένου να διατηρήσουμε την αρμονία. Ακόμα και οι επαγγελματικές ενέργειες, μπορεί να έχουν θετικά αποτελέσματα, αφού τα προσωπικά συμφέροντα θα είναι μειωμένα. Ωστόσο, από τις 9 μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ουρανό.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Ζυγό


Από τη νέα θέση του Ερμή ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του Αέρα(ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) καθώς και της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες).

Ερμής στον Ζυγό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Φίλε Κριέ, στις 2 Σεπτεμβρίου ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, από όπου τονίζει τις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέους κώδικες επικοινωνίας με το σύντροφό σου ή άλλα άτομα που σε ενδιαφέρουν. Μέχρι τις 27/9 θα μπορείς να δείξεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου, να βρεις λύσεις σε προβλήματα και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα γνωρίσεις ένα άτομο, με το οποίο θα μπορείς να συζητάς τα πάντα. Βελτίωση θα υπάρξει και στις σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα, τα οποία μπορείς να συναντήσεις μετά από ένα μεγάλο διάστημα απομάκρυνσης. Στον τομέα της εργασίας, οι αρμονικές σχέσεις με τους συναδέλφους σου, θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο, ενώ δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί και ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X