Μιγκέλ Βίτορ: «Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια»

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει στον ΠΑΟΚ ο Μιγκέλ Βίτορ και αυτό το δήλωσε ξεκάθαρα στο περιθώριο της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε στην Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως ένιωσε, όταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον είχε διώξει από την προπόνηση πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ζίμπρου και τον είχε αποκλείσει από την αποστολή. Ρωτήθηκε αν τον επηρέασε αυτό το γεγονός κι αν γεννήθηκαν τάσεις φυγής στον ίδιο. Ο Βίτορ δήλωσε χαρακτηριστικά:

 «Αυτό που συνέβη ανήκει στο παρελθόν. Είναι πράγματα που γίνονται αλλά θα πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια και εκεί να βρίσκεται και η λύση. Εγώ είμαι επαγγελματίας, το έχω δείξει αυτό σε όλη τη πορεία της καριέρας μου και εδώ στον ΠΑΟΚ αλλά και πριν έρθω στον σύλλογο. Κανείς δεν έχει να πει κάτι για την συμπεριφορά μου. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να κερδίσουμε τους επόμενους αγώνες.

Δεν υπήρχε σκέψη να φύγω. Είπαμε ότι αυτά τα πράγματα λύνονται μέσα στα αποδυτήρια. Είμαι χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου που είμαστε εδώ. Θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα, έχω την στήριξη του συλλόγου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι δεδομένο πως είναι  φυσιολογική μια πίεση που αισθανόμαστε, αφού παίζω σε μια μεγάλη ομάδα. Μου αρέσει ότι υπολογίζουν σε μένα και περιμένουν με την εμπειρία μου να βοηθήσω και τους άλλους παίκτες. Είναι λογικό και αναμενόμενο και  πρέπει να το διαχειριστούμε».

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός μίλησε και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και την βοήθεια που προσφέρει: «Ο κόσμος μας βοηθά όταν αγωνιζόμαστε στην  Τούμπα και επομένως σε  κανέναν δεν αρέσει να παίζει σε άδειο γήπεδο.  Έχουμε παίξει και σε άλλα ματς με τιμωρημένη την έδρας μας, γνωρίζουμε πως είναι και ελπίζω να κερδίσουμε τον αγώνα».

Σχετικά άρθρα