Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο
Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο thumbnail

Η σχολαστική Αφροδίτη στην Παρθένο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Η Αφροδίτη μπαίνει στις 6.9.2014 στην Παρθένο και θα μείνει ως και τις 29.9.2014. Θα επηρεάσει το ζώδιο της Παρθένου πάνω από όλα και μετά του Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού και Αιγόκερω με ένα δημιουργικό και πρακτικό τρόπο.


Μπορεί να μην υπάρχει γενικά ερωτική ατμόσφαιρα αλλά μπορεί να γνωρίσεις άτομα που είναι έτοιμα να θυσιαστούν προκειμένου να βοηθήσουν ή να στηρίξουν τους άλλους. Η διάθεση για φιλανθρωπία θα αυξηθεί και μαζί με αυτή και ένα ρεύμα αντικοινωνικότητας με την έννοια δεν υπάρχει λόγος για διασκέδαση και καλοπέραση εφόσον υπάρχουν προβλήματα.


Ο Δίδυμος, Τοξότης και Ιχθύς σίγουρα θα είναι σε μια κατάσταση πολύ ρευστή μέσα στην προσωπική τους σχέση και πιθανόν από την στάση τους να κριθούν πολλά για το μέλλον της. Κριός,


Λέων, Ζυγός και Υδροχόος θα βρίσκονται σε μια πιο ουδέτερη φάση αλλά συγχρόνως θα κινηθούν κάποια υπόγεια ρεύματα οπότε άμεσα θα αντιληφθείς την επιρροή.


 


Κριός
Μπαίνεις σε μια περίοδο που η διασκέδαση και ελαφρώς το φλερτ μπορεί να πάει κάπως πίσω γιατί θα χρειαστεί να προσφέρεις είτε τις υπηρεσίες σου είτε να στηρίξεις ένα πρόσωπο πολύ δικό σου. Αυτό βέβαια θα σου δώσει την εμπειρία και της κοντινής επαφής. Καλό το ιδεολογικό μέρος και τα πολλά λόγια σε μια σχέση αλλά τώρα θα δοκιμαστεί κατά πόσο υπάρχει κατανόηση αλλά και διάθεση στήριξης σε πρακτικό επίπεδο. Ο Παρθένος μπορεί να είναι ένα καρμικό πρόσωπο στην ζωή σου και σε βοηθήσει να καταλάβεις ένα κομμάτι δικό σου που είναι πολύ κρυμμένο. Σίγουρα θα γίνεις άτομο που θα θέλει να προσφέρει περισσότερο και να μην βλέπει μόνο την ατομική του εξασφάλιση.


 
Διαβάστε περισσότερα εδώ : http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X